NOĆNO PREŽDERAVANJE

Mršavice smlatile špek i luk

01.04.2009 u 09:30

Bionic
Reading

Dvije najveće izbirljivice na farmi, Sonja i Simona, mogle bi prijeći u kategoriju najproždrljivijih, a količinom suhomesnatih proizvoda koje su u nekoliko minuta utrpale u sebe mogle bi posramiti i najkrupnije farmere

Sonja i inače zna potamaniti znatne količine mesa, čime često navlači bijes svojih sustanara te sama priznaje da joj je najvažnije jesti meso jer drugu hranu baš i ne voli. Simona pak svu energiju za život crpi iz čokolade. No noćas su se odale zovu table špeka, salame i luka, ne obazirući se previše na komentare drugih famera.

Simonu su Ivana i Gianna upozoravale da joj možda i nije najpametnije natrpati se tako kasno teškom hranom, budući da već danima ima problema s probavom te nemoćno leži u krevetu. 'Znam da se ti i svi u kući brinete za moje zdravlje, ali nema meni do moje iskrene prijateljice Sonje koja meni iskreno nareže', obranila se Simona, šaleći se da ona ima privilegije u kući, misleći na ono što farmeri često šapuću o njoj. 'Ja noćas spavam kao mala beba. Nekad su osjećaji jači od hrane', odgovorila je Gianni na njeno upozorenje da neće moći spavati od toliko jela, dodavši da je 'sve to na psihičkoj bazi', misleći na to što se danima nije osjećala dobro.

Potom se Simonica, uz Sonjino odobravanje, mislima preselila u neku dalmatinsku konobu, prizivajući 'ovčji i paški sir, crno vinčeko, toplu pogaču, hobotnicu na salatu, male ribice, dagnje i one velike, cappesante'. Njihovo veselje pomutio je Dino, koji je Sonji rekao da je 'salama bila ovakva... da te zadovolji, a sada nije ni da te navlaži', na što ga je Sonjica zabezeknuto pogledala. Kada su sve slistile, Simonica je dahtala farmerima u lice da osjete miris luka.