IVANA BANFIĆ

'Mom sinu je 'Šumica' vrh'

02.11.2015 u 07:07

Bionic
Reading

Nema te osobe koja devedesetih godina nije pjevušila hitove Ivane Banfić, tada poznate pod umjetničkim imenom I Bee, a dvadeset godina kasnije pjevačica te iste hitove pjeva u društvu Elle i Minee

'Imamo nastupe nekoliko puta godišnje i to nam je odlična prilika da se prisjetimo jednog divnog razdoblja koje nam je obilježilo karijere. Danas mi ne nedostaje toliko dance, a te godine kad sam ga pjevala, bile su mi najljepše u životu. Bilo je to jedno veselo, šareno i kreativno razdoblje, naši su životi bili poput jedne velike igre', priča nam pjevačica koja će 20. studenog s Ellom i Mineom nastupiti u zagrebačkom Green Goldu i tako nakratko vratiti posjetitelje u devedesete godine.

Ivanin šestogodišnji sin Jan, kojeg je dobila u braku s Krunom Ladišićem, realizatorom Informativnog programa Nove TV, mamine pjesme zna napamet, a svoje nekadašnje spotove Ivana mu je već odavno pokazala na YouTubeu.

Ivana Banfić i sinčić Jan na Hvaru

'Naravno, 'Šumica' mu je vrh, 'Cigareta' također, no duet s Dinom Merlinom 'Godinama' već mu je malo lagan, tako da nije neki obožavatelj te pjesme', kaže pjevačica čiji sin ne pokazuje neko veliko zanimanje za glazbu.


'On vam je više za muške aktivnosti poput plivanja. Jednom je krenuo na pjevanje i ubrzo shvatio da ga to ne zanima i da mu je dosadno', smije se Ivana koja nam je otkrila i tajnu dugogodišnjeg braka.

'Važno je da partneri jedan drugome daju slobode i da budu ono što jesu: bez glumatanja i s puno smijeha i zabave. Svom suprugu, kad sam ljuta, često znam kazati da me tada ne dira jer mi je potrebna samoća', govori Ivana koja je nedavno u Velikoj Gorici otvorila školu pjevanja pa svakodnevno odlazi na predavanja, a djeca je vole jer se pokazala izvrsnom i pristupačnom profesoricom.


Pjevačica se na samim počecima karijere družila sa Severinom, Mladenom Burnaćem i Sandijem

Iako je dosad nismo imali prilike gledati u nekom reality showu, ističe da bi se rado okušala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. 'Volim se maskirati i to bi mi bio jedan novi izazov. Kad bih sudjelovala tamo, htjela bih se prerušiti u Tonyja Cetinskog ili Mineu', smije se pjevačica.