IVANA HUSAR MLINAC

'Moje i suprugovo vrijeme je u šest ujutro'

11.06.2015 u 21:51

Bionic
Reading

Ivana Husar Mlinac danas slavi 38. rođendan. Pamtit će ga po trotjednom putovanju po Americi gdje sutra kreće sa svojim suprugom i sinovima

'Budući da sutra s obitelji odlazim u Ameriku, dan ću provesti u završnom pakiranju stvari', rekla nam je bivša zvjezdica i divasica Ivana Husar. Osim pakiranja, čekaju je i pripreme za sutrašnji završni koncert koji imaju polaznici Škole pjevanja Husar & Tomčić.

'Da me prijatelji nisu podsjetili da mi je rođendan, zaboravila bih na njega', kaže kroz smijeh. Dodaje kako jedva čeka da sjedne u avion i odleti preko bare gdje će posjetiti zapadnu obalu, gradove Las Vegas, San Francisco, Seattle...

'Najvažnije  nam je, što je ujedno i najveći razlog našeg putovanja, da ondje vidimo Golden Gate i Space Station Middle, jer moji sinovi Toma i Andrej to obožavaju', otkrila je Ivana. Lijepe želje za 38. rođendan prvi joj je uputio suprug Nino s kojim je 18 godina u vezi, od toga deset u braku.

'Čestitao mi je u šest sati ujutro kad obično imamo malo vremena samo za nas', kaže pjevačica. Za rođendan si je poželjela jedino to da joj djeca budu zdrava, jer sve ostalon ima. Po povratku iz Amerike čekaju je ljetne radionice koje će trajati dva tjedna, a nakon toga s obitelji odlazi na tour de Jadran, kako je nazvala svoj ljetni odmor.


Sa svojim sinovima posjetit će Golden Gate i Space Station Middle


Ivana se sa suprugom Ninom vjenčala 2004. godine