ZLATAN ZUHRIĆ ZUHRA

'Moj sin Vjeko će biti novi Jim Carrey'

04.11.2015 u 10:07

Bionic
Reading

U 70-minutnoj predstavi MetODA za brak Hit teatra, prepunoj svakodnevnih i poznatih situacija iz muško-ženskih odnosa, pomoć bračne savjetnice potražio je Zlatan Zuhrić Zuhra. Otkrio nam je bi li i sam posjetio bračnog savjetnika, što danas misli o braku i je li sin Vjeko naslijedio njegove glumačke gene

Zvijezda 'Večernje škole' i 'Zločeste djece' našao se između dvije plavokose vatre, svoje bolje bračne polovice, koju igra talentirana glumica Matea Elezović, i 'opasne doktorice' Petre Težak. U dvorani kazališta Vidra premijera predstave koju je dramaturški oblikovala Nina Horvat, a režirala Iva Srnec, održat će se 7. studenog.

'Predstava je zanimljiva komedija i tema je bliska svakome jer je riječ o bračnim razmiricama. U njoj se može vidjeti hrpa zapleta i raspleta bračnog para koji pokušava promijeniti situaciju kod psihijatrice koja ima zanimljive metode. U pravilu, žene u publici za vrijeme predstave trkaju svoje partnere i govore im - evo ti, takav si i ti', smije se Zlatan Zuhrić Zuhra, dodajući da su dugo radili na njoj.

'Matea Elezović, koju šira publika pamti po ulozi novinarke Ane Antolović u seriji 'Ruža vjetrova', uzela je to pod svoje okrilje jer Hit teatar, neovisno i uspješno kazalište, radi pod njezinom umjetničkom i producentskom palicom. Dosta smo dugo pripremali komediju i vježbali tekstove, a sad ubiremo plodove rada. Dosad smo već imali gostovanja u Daruvaru, Novskoj, Dugoj Resi, Čazmi i Slatini te publika svugdje odlično reagira na predstavu. Ona je namijenjena svima koji su u vezi od 14 do 100 godina', kaže Zuhra u svom prepoznatljivom zafrkantskom stilu.

No svoje bračne probleme nikad ne bi išao rješavati kod psihijatrice. 'Kod ovakve kao što je Petra Težak bih, ali inače nikako ne bih', kaže kroz smijeh.

Na temu braka ne želi govoriti jer za njega ima samo jednu definiciju. 'Brak je najlakše definirati jednom izrekom - Bog neka nas samo čuva zločestih žena, a dobrih se čuvajte sami', rekao je.

Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokaz je njegov 12-godišnji sin Vjeko kojeg je dobio u vezi s bivšom nevjenčanom suprugom, vizažisticom Asjom Novaković, a koji je krenuo njegovim stopama. 'Nagovarao sam ga da postane javni bilježnik, stomatolog ili pravnik, međutim on se upisao u dramsku sekciju ZKM-a i oduševljen je. Tako da ćemo imati još jednog Jima Carreyja', otkrio je.


U predstavi MetODA za brak obrađuju se svakodnevni muško-ženski odnosi


Zuhrin sin Vjeko krenuo je tatinim stopama

Kako je bilo na probama za predstavu, pogledajte u videu: