INDIRA LEVAK

'Moj Mirek i ja osjećamo nešto što nikada nismo osjetili'

12.12.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Kako je izgledalo ponovno okupljanje članova žirija 'The Voicea' na snimanju druge sezone popularnog glazbenog showa, čemu se najviše veseli ovih blagdana, o braku i nepresušnoj pozitivnoj energiji koju smatra ključem svog uspjeha u kratkom intervjuu popričali smo s članicom benda Colonia Indirom Levak

Zagrijavanje za novu sezonu The Voicea je počelo. Kako je izgledalo ponovno okupljanje mentora?
Osjećaj je kao da prošla sezona nije ni prestala. Čini mi se kao da se sve samo nastavilo, ali puno opuštenije. Okupljanje je bilo vrlo emotivno. Mentori isti, atmosfera odlična, prošle godine smo se zbližili na jedan poseban način tako da bi svi bili pomalo žalosni kada bi netko izostao.

Vjerujete li da će se odlični kandidati ponoviti i u drugoj sezoni?
Kandidati iz prošle sezone visoko su postavili letvicu, bili su iznad svih mojih očekivanja, tako da je teško predviđati bilo što. Hrvatska je mala zemlja, ali sa širokom lepezom talenata, od sporta, glazbe, umjetnosti. Teško je nešto očekivati, možda budu još bolji, tko zna.

'Feniks' je naslov novog albuma Colonije, a vi ostavljate dojam žene koju malo toga u životu može obeshrabriti. Od koga ste naslijedili tu vedrinu i snagu duha? Postoje li uopće trenuci kad ste loše volje?
Tu ste u pravu, mene malo što u životu može obeshrabriti, zato sam tu gdje jesam. U mojoj glavi ne postoji riječ ne mogu ili teško mi je, idem samo naprijed. Naravno postoje i padovi, ali tada se dignem i nastavim kao da se ništa nije dogodilo. S vremenom sam shvatila da me ta moja vrlina gura naprijed, sumnjam da sam to naslijedila, to je Božji dar s kojim se rodiš ili ne... Rijetko sam loše volje, tj. samo kad vidim ljudsku patnju ili da se netko loše odnosi prema životinjama, to me uvijek rastuži. Život je prekratak da bismo ga tratili na loše stvari, eto mene kao dobrog primjera! (smijeh)

Kako će ove godine izgledati blagdani u obitelji Levak?  Hoćete li otići u Županju kod svojih za Božić?
Otkad je moj Mirek ušao u moj život, sve je nekako drugačije, ljepše, toplije... I on i ja osjećamo nešto što nikada nismo osjetili. Blagdani imaju posebnu čar kada ste voljeni i kad iskreno volite, tako da će biti puno ljubavi, dobre slavonske kuhinje, smijeha i dobre zabave... Mirek će biti zadužen za podvale kao i obično, ha-ha, a ja za sve ostalo jer sam mali control freak! U Županju neću ići jer sam stalno na putu i želja mi je malo biti u toplini svoga doma, sa suprugom.




Uvijek u dobrom raspoloženju (Foto: Facebook)

Po čemu ćete najviše pamtiti ovu godinu i što priželjkujete sebi u 2016. godini?
2015. zasigurno ću pamtiti po jednom smiraju u svom životu, sve se nekako posložilo i smirilo na privatnom planu, suprug i ja smo se uhodali, zajedno stvaramo i pomažemo jedno drugome. On vodi velik dio poslova u Coloniji, ja mu pomažem oko naše radione, izbacila sam novu kolekciju namještaja za interijere koja je odlično prihvaćena. Objavili smo novi album Feniks koji je odlično primljen od publike. Sve ide nekako uzlaznom putanjom, baš kako sam mogla sanjati. U 2016. želim sebi i suprugu, ali i svima puno zdravlja. Sve najbolje od Ire!


Nigdje bez poljupca, Indira sa suprugom Miroslavom (foto: Pixsell)