SIMONA I BUBI:

Modni Mačak je neshvaćeni genij!

06.03.2009 u 10:53

Bionic
Reading

Marko Grubnić zbilja može biti zadovoljan lojalnošću svojih poklonika Dine i Simone, koji ga na sva usta hvale čak i na farmi, mjestu na kojem žitko blato kad-tad presudi svim oblicima modnoga izričaja

Mister Bubi prepričavao je Simoni kako mu ljudi često kažu da mu nos izgleda kao da je izašao ispod čekića odnosno skalpela plastičnoga kirurga te da mu je to rekao čak Marko Grubnić iliti Modni Mačak, uvažena ličnost hrvatskog modno-stilističkog klana te njegov prijatelj sa snježnih padina i inih popularnih mjesta.

Simonica je tada euforično uzviknula da on 'j....o ima stila' te u dahu ispjevala niz pohvala njegovom modnom umijeću. Dino se složio s njenim sudom i upozorio na konstantnu nepravdu koja se nanosi njegovom prijatelju. Prema njegovom mišljenju, zaista nije u redu što Mačka neprestano 'razapinju po medijima', čime se uopće ne daje prostora njegovom poslu i talentu. Mister Bubi smatra da će se o Marku uvijek prije objaviti nešto drugo nego kako je odjenuo koju osobu.

Možda su Simonica i Bubi ovom laudom upravo pridonijeli promjeni javnog mijenja o ovoj, toliko puta osporavanoj ličnosti naše javne scene.