SVJETSKI GLAMUR U ZAGREBU

Modna svita na okupu zbog spektakularnog Balmaina

05.11.2015 u 15:48

  • +12

Poznati na promociji nove Balmain kolekcije u H&M-u

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Preko 200 uzvanika uživalo je sinoć u kolekciji Balmain X H&M i ekskluzivnom šopingu koji je na jednom mjestu okupio hrvatsku društvenu kremu. Severina je stigla u pratnji supruga, Nevena Rendeli je pokazala kako se nose čizme iznad koljena, a Lana Jurčević svoj novi imidž

Zbog trenutno jedne od najpopularnijih francuskih marki visoke mode Balmaina svi putovi sinoć su vodili u zagrebački H&M u centru grada. Nakon spektakularne revije u New Yorku, na kojoj je globalno predstavljena kolekcija Balmain X H&M, zagrebačka prodavaonica H&M-a na Cvjetnom trgu sinoć je bila destinacija svih zaljubljenika u modu.

Ekskluzivan šoping okupio je preko dvjesto uzvanika iz društvenog života i mnoga poznata lica, među kojima su bili Lejla Šehović, Anica Kovač, Mirjana Mikulec, Lana Jurčević, Lana Biondić, Nevena Rendeli, Nikolina Pišek i Iva Šarić Leko, a tom prigodom Severina Vučković i njezin suprug Igor Kojić prvi su odjenuli odjeću iz kolekcije Balmain X H&M.

Balmainova kolekcija za H&M nastala je pod kreativnom palicom mladog Oliviera Roustinga te je na jedinstven način objedinila glamur, moć i raskoš, a pokret #HMBALMANATION zarazio je cijeli svijet.

Kolekcija Balmain x H&M bit će dostupna u oko 250 trgovina i online diljem svijeta od 5. studenog, a u Hrvatskoj u H&M-ovoj prodavaonici u Centru Cvjetni.


Severina sa suprugom Igorom Kojićem

Pixsell
Nikolina Pišek s kćerkom Hanom Cigoj


Anita Dujić

Pixsell
Vlaho Arbulić i Amber Ivanišević