ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Mladi Mjesec u Vagi donosi potrebu za kompromisima

02.10.2016 u 13:23

Bionic
Reading

Subota donosi mladi Mjesec u Vagi pa se pripremite na iznenadan polet i kreativnost - pogotovo u području diplomacije

U subotu, 1. listopada u dva sata i 13 minuta po srednjoeuropskom vremenu, nastupit će mladi Mjesec u znaku Vage. Mlađak je uvijek posljedica konjunkcije Sunca i Mjeseca, a ona se u ovom slučaju događa na osam stupnjeva i 15 minuta Vage.

Utjecaj ove Mjesečeve faze bit će najizraženiji na Vage rođene između 26. rujna i 5. listopada, Ovnove između 25. ožujka i 4. travnja, Rakove između 25. lipnja i 4. srpnja te Jarce između 26. prosinca i 5. siječnja.

Ovaj Mlađak ubrizgava svježu i kreativnu energiju u život, a ponajviše u međuljudske odnose. Donosi početak novog ciklusa aktivnosti i pruža priliku za usavršavanje diplomatskih sposobnosti bez žrtvovanja principa i bez popuštanja drugoj strani.


Ključna riječ: pregovori

Kojem god znaku pripadali, vrijeme je povoljno za ponovnu uspostavu ravnoteže u odnosima i za pomirbu s bližnjima s kojima ste u svađi. Dobar je trenutak za shvaćanje vrijednosti timskog rada i prilagodbe okolini.

Trebate li nešto pribaviti od drugih - dopuštenje, uslugu, povlasticu, važan podatak - najbolji će pristup uključivati uljudnost, pregovaranje i spremnost na kompromis.

Nepovoljan utjecaj Marsa u Jarcu ukazuje na mogućnost otpora i prkosa kod onog kome pristupite, no ni u tom slučaju nemojte pribjegavati verbalnom ili fizičkom nasilju. Pričekajte nekoliko dana i pokušajte ponovno uz jednak pristup.