TATA I KĆI

Mišo i Ivana Kovač na Biloj noći slavili Hajduka

18.05.2015 u 16:50

Bionic
Reading

Ivana Kovač je s ocem Mišom Kovačem feštala na tradicionalnoj 'Biloj noći za Hajduka' koju je organiziralo Društvo prijatelja Hajduka Zagreb

Ljubav Hajduka i Miše seže još od davnih dana izjavio je više puta legendarni pjevač. Nekad je na njihove utakmice putovao trajektom od Šibenika do Splita i nije mu bilo teško cijeli dan lutati Splitom kako bi dočekao derbi omiljenog kluba.

'Na moje koncerte danas dolaze i navijači Hajduka i Dinama i uvijek im govorim: 'nemoj da se tučete', isticao je više puta Mišo. Iako je proteklih godina imao problema sa srcem i visokim krvnim tlakom 73-godišnji pjevač sada se super osjeća i uživao je s Hajdukovcima.

Pjevač je svoju ljubav prema splitskom klubu prenio na kćer Ivanu s kojom je bio na 'Biloj noći za Hajduka'. Pjevačica je fotografiju s ocem objavila na svom Instagram profilu, a već je i prije pokazivala sklonost ka tom klubu objavljujući fotografije s logom kluba.

'Od malena me tata naučio da je Elvis Bog, a Hajduk svetinja. S njim sam išla na utakmice Hajduka, a zadnji put sam bila na Poljudu prije deset godina. Sada utakmice pratim samo preko televizijie', kaže pjevačica.

Hajdukovci su se ove godine zabavljali u hotelu Panorama uz klapu Kampanel, a posebni gost, osim Ivane i Miše Kovača bio je i Arsen Dedić koji je član Hajduka, baza DPH Zagreb od prošle godine.