SKANDAL MISS UNIVERSE

Misice Libanona i Izraela zaratile zbog selfieja!

19.01.2015 u 11:34

Bionic
Reading

Libanonci su svojoj Miss Universe zamjerili fotografiranje s Miss Izraela, a ona je, tvrdi Libanonka, namjerno htjela izazvati skandal i silom se ubacila u njezino društvo

Dok god nema mira na Bliskom istoku, nema ga ni među misicama bliskoistočnih zemalja. Natjecanje za Miss Universe ovog puta nije moglo proći bez drame s političkim konotacijama. Glavni protagonisti skandala su misice Libanona i Izraela te fotografija zbog koje su ljepotice zaratile i ne biraju uvredljive riječi na svojim društvenim mrežama.

Naime misice zemalja koje su već godinama u ratu pojavile su se zajedno na fotografiji s Miss Universe Slovenije i Japana. Javnost je Libanonki Sally Geige (25) zamjerila zajedničku fotografiju s 21-godišnjom Izraelkom Doron Matalon, a ona je, tvrdi Greige, silom željela snimiti selfie s njom.

'Fotografija je namještaljka. Otkad sam stigla u Miami na pripreme za finalno natjecanje, dala sam sve od sebe u izbjegavanju bilo kakve komunikacije i zajedničkog druženja s Miss Izraela koja me uporno proganja. Tijekom mog fotografiranja s djevojkama iz Japana i Slovenije ubacila se u naše društvo i snimila selfie kojim se vrlo brzo pohvalila na svom profilu na Facebooku', branila se libanonska misica, no uzaludno. Uskoro se oglasila i Izraelka izjavivši kako ju je komentar kolegice rastužio i razočarao.

'Umjesto da iskoristimo priliku za druženje i stavimo sa strane kulturne različitosti naših zemalja, mi se svađamo', napisala je Izraela Doron Matalon. S njom se složila većina koja smatra da ratno stanje među zemljama ne treba izazivati i ratno stanje na natjecanju za Miss Universe.