NAKON 20 GODINA

Mirna Zidarić odlazi s HTV-a: Valja znati kad je zabavi kraj

30.03.2016 u 13:14

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno smijenjena s mjesta urednice sporta u Dnevniku 2, sve su glasnija nagađanja kako Mirna Zidarić napušta HTV, a to je i sama otkrila vrlo zanimljivim postom na svom Instagramu. Kako neslužbeno doznajemo, Mirna definitivno napušta HTV, u igri su tri opcije, a samo je jedna od njih televizija

Donedavno sportska urednica HTV-a Mirna Zidarić (46) odlučila se za velike promjene na poslovnom planu, a one znače i konačno zbogom televiziji koja je obilježila dva desetljeća njezine karijere. Na adresu poznate HTV-ove novinarke, kako doznajemo, zasad su došle tri ponude, a samo je jedna od njih televizijska.

I na svom Instagramu Zidarić je prije nekoliko dana najavila oproštaj od HRT-a porukom koja sve govori:

'Život nije bajka, ja nisam Pepeljuga... (ajde!)... valja znati kad je zabavi kraj i otići tik prije ponoći?????? ...jer već na sljedećoj stubi mozda čeka nova prilika u bijeloj opravici', napisala je Mirna ispod fotografije s odmora u Abu Dhabiju.

Urednički posao u sportskom programu HTV-a Mirna je obavljala od 2011., a na HTV-u radi već 20 godina. Novinarstvo je, kaže,  oduvijek bilo njezina prva ljubav, vlak u koji je davno uskočila i još uvijek juri tristo na sat. Izazovi su tu da ih savlada, a kraj jednog lijepog profesionalnog razdoblja s kojim se sada suočava jedan je od njih.

'Sve je stvar osobnog stava. Vrlo često ljudi su prepuni predrasuda o svemu i svačemu, ali to meni ne predstavlja nikakav problem. Svjesna sam svojih afiniteta, kvaliteta i mogućnosti. Uz puno truda i profesionalizma, našla sam svoje mjesto pod suncem televizijskog neba', zaključila je prošle godine Mirna na svoj 45. rođendan.