VATROMET MIŠIĆA

Mirku Filipoviću u mirovini trebaju samo kosilica i japanke

02.06.2016 u 12:07

Bionic
Reading

Mirko Filipović već neko vrijeme uživa u penziji nakon duge i trofejne borilačke karijere, no naš najpoznatiji gladijator izjavio je da će nastaviti trenirati. Danas zavidnu liniju i impresivne mišiće održava izvan ringa - održavanjem travnjaka na svom zagrebačkom imanju

Status 'Povoljno uređujem travnjake i dvorišta', koji je Cro Cop u svom humorističnom stilu napisao pored fotografija, izazvao je razne komentare. Neki ga mole da njima dođe urediti dvorište, a drugi hvale njegov fit izgled jer Mirko košnju travnjaka obavlja gol do pasa te u kratkim hlačicama. Nema sumnje da bi ovako sjajan vrtlar sredio bilo kakvu travnatu površinu u sekundi, a mnoge žene bi uživale u gledanju.

Legendarni borac s obitelji, suprugom Klaudijom i sinovima, 13-godišnjim Ivanom te petogodišnjim Filipom, živi u luksuzno uređenoj kući u zagrebačkim Gajnicama (Borčec). Dio zarađenog novca slavni sportaš investirao je u nekretnine, od kojih neke iznajmljuje. Vlasnik je i kafića u Španskom, u kojem voli popiti piće u društvu prijatelja te pogledati dobru utakmicu.


Mirko Filipović već neko vrijeme uživa u mirovini