VOJSKA OBOŽAVATELJA

Milijun zainteresiranih za koncert Michaela Jacksona

09.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Od trenutka kada su počele rezervacije za deset najavljenih koncerata kralja popa u O2 Areni u Londonu početkom srpnja ove godine zainteresirani su rezervirali 14.000 ulaznica po minuti

Otkako je krenula rezervacija ulaznica za najavljene koncerte Michaela Jacksona u Londonu tijekom srpnja, količina zainteresirane publike nadmašila je sva očekivanja organizatora. Statistički gledano, rezervirano je 14.000 ulaznica po minuti, pa su organizatori počeli razmišljati da se uz već deset dogovorenih datuma doda još koji, s obzirom na više nego golem interes njegovih obožavatelja iz svih krajeva svijeta, piše contactmusic.com.

Poslovni menadžer Michaela Jacksona Dr. Tohme izjavio je da se Michael vraća na pozornicu jer mu nedostaju nastupi pred obožavateljima, ali i da pobije glasine o svom zdravlju, naglašavajući da će njegovi nastupi u O2 Areni demantirati sve glasine i tračeve o njegovom zdravstvenom stanju. 'Vraća se kakav je nekada bio. On je odlično i u izvrsnoj je kondiciji. Nije ga bilo sve ove godine jer se u potpunosti posvetio brizi za djecu', izjavio je Dr. Tohme.