PJEVUŠENJE UZ VIOLINU

Mile Kekin predstavio novi singl Hladnog piva

14.03.2011 u 11:36

Bionic
Reading

Slušatelji Antene Zagreb u današnjem su 'Jutarnjem showu' imali priliku premijerno poslušati dugo očekivani singl najpoznatijeg hrvatskog punk rock benda pod nazivom 'Ezoterija'. 'Gutten Morgen Mile Kekin', zaorilo se Anteninim eterom kada je Mile ušao u studio, gdje su ga dočekali fanovi Barbara Kolar i Ivan Vukušić

Četiri godine bilo je potrebno Hladnom pivu da, kako Barbara kaže, 'skuha' svoj novi album pod nazivom 'U svijetu glamura'. Mile

je priznao da su ga pokušavali tempirati baš na voditeljičin rođendan. Na dvanaest pjesama s novog albuma bend je radio protekle dvije godine, a 'Ezoteriju' su odabrali za prvi singl jer im je najdraža. Mile je kratko, ali nadahnuto opisuje kao 'himnu slobodi'.

Njegovu omiljenu pjesmu s novog albuma slušatelji Antene Zagreb ekskluzivno će moći slušati do kraja tjedna, i to svaka četiri sata. Mile opisuje novi album kao najšareniji dosad, a naziv 'U svijetu glamura' je, kaže, groteskna parodija društva u kojem živimo. 'Dotaknut ćemo se i Keruma i Celine Dion i HDZ-a', izjavio je Mile za Antenu.

Ivan Vukušić, Mile Kekin i Barbara Kolar

Nakon premijere novog singla uslijedilo je iznenađenje za Milu, i to u vidu zvijezde Youtubea, violinista Ivana Japca, 23-godišnjeg apsolventa ekonomije koji nepogrešivo skida hitove svog omiljenog Hladnog piva. Svirka je Mili izmamila osmijeh na lice, a posebno mu se svidjelo to što je Ivan 'konobaru' na violini dao svoj poseban štih. Da se radi o pravom fanu, svjedoči i činjenica da Mile do danas pamti Ivana, i to s koncerta na Šalati, kada je violinist bio dio ekipe iz prvog reda u potkošuljama s natpisom Hladno pivo. Za Ivanom je preko etera Antene Zagreb nedavno organizirana prava potjera, a na radio ga je 'privela' bratova djevojka koja je prva čula poziv misterioznom sviraču.

Mile je sa slušateljima Antene Zagreb podijelio još nekoliko zanimljivih podataka o sebi, a između ostalog i činjenicu da mu je luksuz za koji će uvijek izdvojiti dodatnu kunu ni manje ni više već dobra košulja kratkih rukava. Antena Zagreb u društvu Mile Kekina tako je u svom stilu uvela slušatelje u novi radni tjedan i dokazala da uz najbolji glazbeni miks odlično prija Hladno pivo.