JA BiH FESTIVAL

Milana Vlaović: Lijepo je osjetiti dašak Sarajeva u Zagrebu

  • +18
  • +15

Brojni poznati na završetku Ja BiH festivala

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Pet je dana Zagreb živio u duhu Sarajeva zahvaljujući festivalu JA BiH. Pod simboličnim nazivom '5 dana Sarajeva u Zagrebu', na atraktivnim zagrebačkim lokacijama održale su se predstave, premijere i projekcije filmova, izložbe, koncerti i gastro druženja na kojima su sudjelovali brojni poznati. Među njima su bili i Bojana Gregorić Vejzović, Đelo Hadžiselimović, Natalia Đorđević te Milana Vlaović koja je bila moderatorica promocije knjige mladog bosanskog pisca Borisa Lalića

'Sudjelovala sam na kao moderatorica književne večeri i promocije knjige mladog bosanskog pisca Borisa Lalića koji me ugodno iznenadio kao osoba i književnik. Boris je pravo otkriće, a sudeći po broju ženskih lica u gledalištu, u Zagrebu ima svoju publiku. Bilo je jako lijepo osjetiti dašak Sarajeva u Zagrebu', ispričala nam je spisateljica, skladateljica i kolumnistica Milana Vlaović koja je na festivalu JA BiH već sudjelovala s književnikom i političarom Jasminom Imamovićem.

Upravo su joj književne večeri uz izložbe najdraža mjesta za večernje izlaske. Tijekom festivala najviše se družila s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović i glazbenikom Sejom Sexonom, a osim njih na festivalu su uživali i Nina Violić, Natalija Đorđević, vizažistica Sandra Marković i njezin partner dr. Gordan Crvenkovićsupruga legendarnog Cice i majka Nike Kranjčara Elvira Kranjčar i mnogi drugi.

U pet dana festivala posjetitelji su mogli uživati u brojnim izložbama, koncertima, predstavama i radionicama za djecu te brojnim filmskim izdanjima, a za glazbeni program bio je zadužen rock bend iz Sarajeva Billy Andol.

John Pavlish

John Pavlish

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish


Glumica Natalija Đorđević plijenila je pažnju neobičnim nakitom i torbom

John Pavlish

John Pavlish

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish


Na festivalu su uživali i Elvira Kranjčar te Feđa Vukić i Bojan Hadžihalilović

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!