PRVI BLAGDANI ZAJEDNO

Milana Vlaović: Boris je odavno postao član moje obitelji

04.12.2015 u 13:20

Bionic
Reading

Jučerašnju promociju nove pjesme Lee Dekleve posvećene Arsenu Dediću nije propustila spisateljica Milana Vlaović došavši u društvu svog partnera Borisa Kovačeka. Milani i šarmantnom direktoru agencije Pepermint ovo će biti prvi zajednički blagdani, a kako će ih provesti, otkrila nam je u kratkom razgovoru

Jedan od rijetkih zajedničkih javnih izlazaka spisateljice Milane Vlaović (44) i njezinog partnera Borisa Kovačeka (42) dogodio se jučer na promociji nove pjesme Lee Dekleve u dvorani Muller zagrebačkog kina Europa. Spona Milane i obitelji Dedić traje već nekoliko godina, a i svaka Arsenova pjesma za nju je poseban užitak kao i ova koja mu je jučer posvećena.

'S Arsenom i Gabi imala sam priliku surađivati kao novinarka, s oboje sam napisala neke od svojih najljepših intervjua. S vremenom se naše poznanstvo pretvorilo u prijateljstvo. Zbog toga je jučerašnji događaj posvećen Arsenu uz Gabi, Lu, Matiju i Leu za mene bio posebno emotivan', objasnila je Milana. Nadolazeći blagdani ove će joj godine biti posebni, jednim dijelom zbog novosti u obitelji, drugim dijelom zato što će ih prvi put slaviti s Borisom:

'Boris je odavno postao član moje obitelji, naša slavlja su zajednička. Prvi put ove godine Božić možda nećemo slaviti u Metkoviću gdje se svi okupimo za blagdane, nego u Zagrebu. Naime, moja najmlađa sestra Darka rodila je prije nekoliko mjeseci prvo dijete, tako da sam sada ponosna teta četiri nećaka. Beba je još mala pa ćemo najvjerojatnije umjesto na jugu slaviti tu. Velika smo obitelj, tri sestre, djeca, roditelji, bit će lijepo i veselo kao i uvijek.'

Svoju novu ljubav, marketinškog stručnjaka, šarmantnog 42-godišnjeg Banjalučanina Borisa Kovačeka Milana je poznala četiri godine nakon razvoda od bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića, s kojim ima troje djece (21-godišnjeg Stjepana, 19-godišnjeg Marija i 10-godišnju Niku). Boris je od rane mladosti veliki zaljubljenik u glazbu i već godinama se bavi organiziranjem medijskih događanja poput Weekend Media Festivala u Rovinju, u kojem je i bolje upoznao Milanu, a ona je ondje gostovala kao moderatorica panela.