LJUBO PAVASOVIĆ VISKOVIĆ:

Milan Popović podnio je kaznenu prijavu protiv Severine

17.12.2014 u 11:55

Bionic
Reading

Ugledni zagrebački odvjetnik Ljubo Pavasović Visković potvrdio je za tportal da je njegov klijent Milan Popović podnio kaznenu prijavu protiv Severine i njezinog menadžera Tomice Petrovića

Nakon što je hrvatsko Državno odvjetništvo ustanovilo da je srpski MUP izdao putovnicu u skladu sa zakonom odbacilo je Severininu (42) kaznenu prijavu koju je podnijela protiv bivšeg partnera, a on zbog te prijave navodno nije mogao izvesti sina iz Hrvatske punih sedam mjeseci. Viđati ga je mogao samo u Zagrebu. Popović je na to rješenje odgovorio kaznenom prijavom protiv Severine i njezina menadžera Tomice Petrovića, a sve zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela.


'Istina je da je moj klijent podnio kaznenu prijavu protiv Severine. Zasad je to sve što vam mogu reći', kazao nam je ugledni zagrebački odvjetnik Ljubo Pavasović Visković u kratkom telefonskom razgovoru.

Navodno bi Popović mogao kao odštetu tražiti od Severine iznos od 25 tisuća eura kao nadoknadu troškova koje je imao jer je bio prisiljen viđati sina isključivo u Hrvatskoj. Popović je 10. prosinca u srijedu proslavio 49. rođendan i upravo je na taj dan prije četiri godine upoznao Severinu, a ona mu je bila gošća iznenađenja na rođendanskom slavlju. Iste noći među njima je zaiskrilo, a nakon nešto više od godinu dana postali su roditelji sinčića Aleksandra. Par se razišao netom nakon njegovog rođenja.