A IMA ŠTO POKAZATI

Mila Elegović se još nije skinula u spotu. Znate zašto?

16.07.2015 u 20:20

Bionic
Reading

Sa svojim albumom prvijencem 'Kradljivica srca' Mila Elegović je u potpunosti zadovoljna. Ako je pitate za pjevačku kvalitetu, skromno priznaje da ne pjeva bolje od svojih popularnijih kolegica, no unatoč svojim fizičkim kvalitetama, trendu razgolićavanju u spotovima nije pribjegla iz, kako kaže, prozaičnog razloga

Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', Mila Elegović je predstavila svoju novu pjesmu 'Barakuda'. Ona će se naći na njezinom novom albumu balada, na kojem će početi raditi od jeseni, a Mila ga je osmislila na skalama kafića u Splitu.

'Promatrala sam sve te kitove i lijepe žene i sve je bilo seksi. Sjetila sam se toga i nastala je Barakuda'', ispričala je Mila na Narodnom radiju i otkrila da se pjesma na početku trebala zvati 'Piranha', ali se predomislila da ne ispadne žderačica muškaraca.

Mila Elegović - Barakuda

Mila priznaje da ponekad voli malo grublje muškarce, a iako joj različiti tipovi svakodnevno uletavaju, niti jedan joj nije osvojio srce.

'Bilo bi lijepo da je, ali nije istina da imam novu ljubav', kaže Mila i zaključuje ovu ljubavno-ribolovnu baladu: 'Zadnji put ribu sam upecala kad sam imala devet godina, no tko zna, možda ovog ljeta po prvi puta upecam barakudu.'

Iako po kući voli hodati gola, u svojim se spotovima nikad nije skinula jer, kako kaže, 'kad se jednom skineš, jako se teško obući, a ja volim tu misteriju i tajanstvenost'.