BEND NAJAVIO PLOČU

Metallica uskoro počinje snimati novi album

03.10.2012 u 07:32

Bionic
Reading

Gitarist legendarnog metal benda potvrdio je da bend 'uskoro' kreće raditi na novom materijalu

U nedavnom razgovoru za magazin Rolling Stone, Kirk Hammett iz Metallice nastavio je stazama Larsa Ulricha, koji je nedavno izjavio da bend ima već tonu spremnih ideja te potvrdio da će se Metallica vratiti radu u studiju – uskoro.

'Trenutno smo preokupirani sa 3D filmom koji smo prošli mjesec snimili u Kanadi. Tako da nam to trenutačno uzima vrijeme, to je prioritet. Ali jednom kad smo gotovi s time, počet ćemo slagati rifove zajedno. Sve će se to dogoditi uskoro', kazao je Hammett.

Kada su ga pitali hoće li novi materijal producirati Rick Rubin, rekao je da na to pitanje nema odgovor, iako se njegovo ime svakako spominje.

3D fim o kojem Hammett govori je novi koncertni film benda, koji je režirao Nimrod Antal, redatelj filma 'Predators'. Novi album Metallice bit će nasljednik 'Death Magnetic', koji je izišao još 2008. godine.

U međuvremenu, Hammett je izdao svoju knjigu 'Too Much Horror Business: The Kirk Hammett Collection', zbirku fotografija njegove bogate zbirke memorabilije horor filmova.