DVA SATA UOČI KONCERTA

Metallica napokon sletjela u Zagreb

16.05.2010 u 19:01

Bionic
Reading

Članovi grupe Metallica u nedjelju u kasnim poslijepodnevnim satima sletjeli su napokon u zagrebačku zračnu luku Pleso, odakle su krenuli u hotel da se nakratko odmore prije večerašnjeg željno iščekivanog nastupa na Hipodromu

U nedjelju oko 18 sati Metallica je sletjela u Zagreb, samo dva sata uoči službenog početka koncerta. U sklopu turneje 'World Magnetic' grupa promovira svoj najnoviji album 'Death Magnetic', a ovo im je 24. turneja u karijeri.

Najveći obožavatelji ovog heavy metal banda već se okupljaju ispred Hipodroma, a ni kiša koja bez prestanka pada već dva dana nije im pomrsila planove. Organizatori koncerta savjetovali su posjetiteljima da ne nose sa sobom kišobrane, s kojima im neće biti dopušteno ući na koncert, već kišne kabanice, a s obzirom na vremenske prilike, ni gumene čizme im neće biti naodmet.

Posjetiteljima je, između ostalog, osiguran besplatni gradski prijevoz, uz predočenje karte za koncert, dok će oni koji na koncert dolaze automobilima svoje limene ljubimce parkirati iza Inine zgrade.