PREŠAO 2.500 KILOMETARA

Meštar ostvario svoj američki san

17.08.2015 u 15:40

Bionic
Reading

Još od malih nogu voditelju HTV-ove emisije 'Dobro jutro Hrvatska' želja je bila da vidi planinu Rushmore, poznatu po skulpturama glava bivših predsjednika Amerike

Put u Ameriku mnogima je nedosanjani san, ali ne i Davoru Meštroviću. Televizijski je voditelj sredinom srpnja s obitelji spakirao kofere i uputio se preko Bare, a sve s jednim ciljem – da napokon vidi glasovitu planinu Rushmore.

Nakon što je sa suprugom Senkom i djecom Martom i Nikolom sletio u Dallas, Meštar je unajmio automobil i gotovo dvadesetak dana obilazio SAD.

'Nakon Dallasa vozili smo se središnjom Amerikom kako bismo došli do Rushmorea, a potom smo se uputili prema Chicagu gdje Senka ima strica. Ukupno smo prešli čak 2.500 kilometara', ispričao nam je voditelj.


Davor sa suprugom Senkom

Osim planine Rushmore, glasovitu po skulpturama bivših predsjednika Amerike Georgea Washingtona, Thomasa Jeffersona, Theodorea Roosevelta i Abrahama Lincolna, HTV-ovca je očaralo mjesto na kojem se snimao film 'Mostovi okruga Madison', a bio je i na ulici u kojoj je u Dallasu 1963. ubijen John F. Kennedy.

Budući da su Amerikanci poznati po tome što najviše jedu brzu hranu, ni Meštar nije mogao odoljeti hamburgerima i ukusnim tjesteninama, no priznaje kako je nakupljene kilograme povratkom u Zagreb brzo potrošio.

'Gotovo svakodnevno se bavim nekom fizičkom aktivnošću, plivam ili šećem, tako da sam onaj napuhani američki imidž vrlo brzo vratio na stari', smije se voditelj.


Voditelj u društvu sina Nikole