UPEČATLJIVA PROMOCIJA FILMA

Megan Fox pokazuje svu raskoš seksi dugih nogu

12.09.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Megan Fox zablistala je na crvenom tepihu Toronto Film Festivala u kratkoj crnoj haljinici koja je istaknula njezine prekrasne duge noge

Seksi Megan odlučila je na filmskom festivalu u Torontu u velikom stilu predstaviti svoju prvu glavnu ulogu u horor komediji 'Jennifer's Body'. U Valentinovoj kratkoj crnoj haljinici pokazala je, između ostalog, svu raskoš svojih prekrasnih dugih nogu, zavevši sve oko sebe.

Tako je svojom ljepotom uspjela izmamiti crvenu ružu od očaranog obožavatelja i crvenilo na licu filmskog partnera Johnnyja Simmonsa, koje je izazvala vrućim poljupcem.

Scenarij za film napisala je oskarovka Diablo Cody, o kojoj je Megan rekla: 'Filmu me nije toliko privukao element horora, već sama priča koju je napisala Diablo. Upravo zbog nje, mogućnost da glumim u ovom filmu smatram blagoslovom', rekla je Megan, a prenosi Daily Mail.

Diablo joj nije ostala dužna te je izjavila: 'Bilo je vrlo teško koncentrirati se jer Meganina ljepota jako odvlači pažnju.'

Megan u filmu glumi opsjednutu navijačicu koja pokušava poubijati sve svoje školske prijatelje i kolege. U pauzi ubijanja, Megan se ljubi s Amandom Seyfried i zaključuje: 'Film je jako seksi.' Mi nimalo ne sumnjam u to.