BESPLATAN PRIJEVOZ

Medvedgradske glazbene večeri uz Rundeka i Jasnu Bilušić

01.07.2013 u 14:39

Bionic
Reading

Ovo neobično i impresivno glazbeno putovanje definitivno je pravo otkriće za ljetne festivale, koncertne dvorane i klubove, stoga što Rundek Cargo Trio nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nakon mnogobrojnih nastupa diljem Europe te Rundekovog sinoćnjeg nastupa na Trgu bana Josipa Jelačića povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju, svoja vrata čaroliji glazbe odlučio je otvoriti i Medvedgrad

Legendarne pjesme iz Rundekove bogate karijere čine vrhunac svakog nastupa i čini vam se da bi u njima mogli uživati vječno. Rasprodani koncerti, trosatni nastupi i 'simfonija' europskog spleena u koji su utkani zvukovi daleke Indije, Rusije ili Balkana – sve to donosi Rundek Cargo Trio ovog puta u potpuno drugačijem ambijentu. Darko Rundek u društvu Dušana Vranića na klavijaturama i perkusijama te energične violinistice Isabel, na poseban način objedinit će period Cargo orkestra i Trija

Cijena ulaznice u pretprodaji, iznosit će 80 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 100 kuna.

PRODAJA ULAZNICA: TISAKmedia, Integral Zagreb, Profil Mozaik, Aquarius Records, Croatia Recods i sva prodajna mjesta u sustavu ulaznice.hr.

Dan kasnije, u subotu 20. srpnja od 21 sati, nastupat će i Jasna Bilušić  uz klavirsku pratnju Dinka Appelta, skice iz života Edith Piaf.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosit će 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna.

PRODAJA ULAZNICA: TISAKmedia, Integral Zagreb, Profil Mozaik, Aquarius Records, Croatia Recods i sva prodajna mjesta u sustavu ulaznice.hr.

PAKET ULAZNCA za dvije večeri - 120 kuna u pretprodaji i 150 kuna na dan prvog koncerta.

INFORMACIJE ZA POSJETITELJE: Organiziran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag. Polasci: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00 sat te prema potrebi i kasnije. Povratak nakon koncerta. Ulaz publike od 19:00 sati.

U slučaju kiše, koncerti će se održati u dvorani Centra za kulturu i film August Cesarec (Teatar EXIT), Ilica 208.

Osim pozitivne energije i udobnih cipela ne zaboravite ponijeti vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno. Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk ili ribički stolčić i uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću! Za piće će se pobrinuti sljemenski ugostitelji. Događanja organizira Centar za kulturu i film August Cesarec u suradnji s Javnom ustanovom Park prirode Medvednica.

270568,269897,267928,264049