Samo od 20. do 27.7.

Meblo Trade - vrući ljetni popusti 15-50%

20.07.2016 u 08:50

  • +4

Meblo Trade

Izvor: Promo fotografije / Autor: Meblo Trade

Bionic
Reading

Meblo Trade - vrući ljetni popusti 15-50%

Iskoristite vruće ljetne popuste samo u salonima Meblo Trade na kuhinje, blagovaonice, sjedeće garniture, spavaće i dječje sobe, madrace i vrtni asortiman do čak 50%!

Zamijenite svoju staru kuhinju novom i modernom te savršenog dizajna, iskoristite prostor koji imate i uživajte u kuhanju i tijekom vrućih ljetnih dana. Svoju blagovaonicu opremite kvalitetnim i modernim namještajem Meblo Tradea, a bez obzira na prostor kojim raspolažete, mi ćemo pronaći savršen stol i stolice za vaš dom.

U širokoj ponudi Meblovih spavaćih soba zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu. Kreveti su tapecirani, kožni, drveni, u natur ili živim bojama, sa spremištima za posteljinu, u dimenzijama prema veličini sobe. Kada je o dječjim sobama riječ, osmišljavanje njihovog izgleda može biti zabava za cijelu obitelj, a uz pomoć savjetnika iz Meblo Tradea za uređenje interijera, sva rješenja će biti funkcionalna i prilagođena upravo vašem prostoru.

U Meblo Tradeovim salonima pronaći ćete programe dječjih soba koji se mogu prilagoditi individualnim željama i najzahtjevnijim tlocrtima. Meblovi savjetnici za uređenje interijera pomoći će vam praktičnim savjetima kako biste estetski, funkcionalno i kvalitetno opremili dječju sobu, uz povoljne cijene i atraktivne popuste.


Zbog promjene asortimana i uvođenja novih linija madraca kvalitetni Meblo Tradeovi madraci su na rasprodaji uz popuste 30-50%! Popust se odnosi na madrace sa skladišta ili iz izloga salona i traje do 27. srpnja ili do isteka zaliha! Samo do 27.7. u svim salonima Meblo potražite i vrtni asortiman uz do 50% popusta. Pronađite stolove, stolice ili ležaljke na popustu, uživajte u ljetnim vrućinama u hladu svoga vrta, provedite ljetne večeri u ugodnoj atmosferi s prijateljima uz vrtni asortiman po super cijeni.

Posjetite salone Meblo Trade i web shop i iskoristite ove vruće ljetne popuste samo do 27.7.

Više na www.meblo.hr