RAZLOZI ZA SREĆU

Mateo Kovačić ima sve: Divnu djevojku i dres Real Madrida

19.08.2015 u 15:52

Bionic
Reading

Mateo Kovačić danas je predstavljen na Santiago Bernabeuu kao novi igrač Real Madrida s kojim je potpisao šestogodišnji ugovor. Ondje su uz njega bili njegovi roditelji, sestra i djevojka Izabela

Jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa od danas će igrati u dresu 'kraljevskog kluba', Real Madrida. 21-godišnji hrvatski veznjak napustio je Inter, a na današnjem predstavljanju na Santiago Bernabeuu uz njega su bili djevojka Izabela Adrijanić, roditelji Ružica i Stipe te mlađa sestra Katarina.


Na travnjaku Santiago Bernabeua u društvu roditelja, sestre i djevojke

Mateo i Izabela upoznali su se prije nešto više od pet godina u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj je Mateo ministrirao, a Izabela pjevala u crkvenom zboru. Mladi nogometaš ne taji da ga je Izabela osvojila svojim životnim stavovima i jednostavnošću.

Svoju zaljubljenost Mateo ne taji te nerijetko objavljuje fotografije sa zajedničkih putovanja ispod kojih javno iskazuje ljubav lijepoj Izabeli. Ona je pak iz ljubavi prema njemu zagrebačku adresu zamijenila milanskom dok je on igrao za nogometni klub Inter, a par će ovih dana pronaći svoju novu adresu u Španjolskoj. Svaki slobodni trenutak trude se provesti skupa, a tomu svjedoče brojne fotografije s Instagrama. Tako su prošlo ljeto proveli na grčkom otoku Mikonosu, a nekoliko zimskih dana u Luganu u Švicarskoj, u kojem su uživali u društvu prijatelja. Ovo su se ljeto pak odmarali na raskošnoj jahti u društvu prijatelja.

Real Madrid's new wag Izabela Andrijanic. She is beautiful. #IzabelaAndrijanic #MateoKovacic #RealMadrid #wags

A photo posted by Football families (@football.families) on

Španjolci su već zavoljeli Izabelu

Jump from my AVLIJA ?????? @hamsss071 @azerinho @nikkyvuksan @tinjedvaj16

A video posted by Mateo Kovacic (@kovm20) on

Video s ovogodišnjeg Mateovog ljetovanja