OSAM TJEDANA

Massimu i suzama nitko ne može stati na put

13.08.2013 u 14:02

Bionic
Reading

Pjesma 'Suze nam stale na put' posljednjih je osam tjedana najpopularnija i najemitiranija pjesma na 80 radijskih postaja u zemlji. Massimo se tako ponovno našao na vrhu službene nacionalne liste Instituta hrvatske glazbe

Tek se drugi tjedan družimo s Vannoma ona je s pjesmom 'Tisuću milja' već zauzela drugo mjesto te se opasno približila Massimu. Za jednu poziciju spustili su se Detour i 'Srce veliko', pa su tako sada na 3. mjestu. S osmog na 4. mjesto stigla je Jelena Rozga svojim najnovijim singlom 'Obožavam'. Oliver Dragojević je s čak dvije pjesme ušao na HR TOP 40, pa nam tako na 5. mjestu pjeva o nedovoljno uzvraćenoj ljubavi i zagrljaju koji nestaje sa zorom dok nas na 15. mjestu očekuje još jedna njegova lijepa, ljubavna pjesma 'Moje lipo'. Istu poziciju kao i prošloga tjedna imaju dečki iz Crvene jabuke s pjesmom 'Imam neke fore', idealnom za ove ljetne dane.

Massimo - 'Suze nam stale na put'

Od sedmog do desetog mjesta s nama su još Natali Dizdar - 'Grijeh', Baruni – 'Dobro došla mi u sjećanje', Parni valjak – 'Samo da znaš' i Magazin- 'Isti kao ti'.

Osim Olivera s dvije pjesme na listi se nalaze Ivana Radovniković, te Bojan Jambrošić koji ujedno s pjesmom 'Hajdemo zajedno' ima novi ulaz na listu. Osim Bojana novitet je i četvrti po redu singl u samostalnoj karijeri Pamele Ramljak, Zajedno smo najbolji koju je napisala za svog zaručnika.

Potpunu listu HR TOP za 32. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte ovdje