ORIGINALNE PREOBRAZBE

Maske koje su slavni odabrali za Noć vještica

01.11.2015 u 15:58

Bionic
Reading

Mnoge zvijezde obožavaju Halloween i jedva su dočekale da postanu neprepoznatljive. Dokaz tome su raskošne maske, kostimi koji svake godine poznata lica stavljaju kako bi zabavili sebe i druge. Za ovogodišnju Noć vještica HTV-ova voditeljica i urednica Nevena Rendeli je postala zombi, a Heidi Klum je ponovno imala jednu od najzanimljivijih i najoriginalnijih transformacija

Naša TV voditeljica u emisiji 'Život je lijep' poslužila je kao model za pokazivanje kako se za Noć vještica našminkati u 15-ak minuta. Nevena Rendeli postala je živi mrtvac. Na licu je imala nacrtani ugriz, a u ustima umjetnu krv.

Njemačka manekenka Heidi Klum tijekom posljednjih godina je postala 'kraljica maski'. Tako ni ovog puta nije razočarala svoje obožavatelje. Neprepoznatljiva Heidi za svoj party koji je priredila u restoranu u New Yorku, odabrala je kostim Jessice Rabbit, a za veliki uspjeh ovogodišnje preobrazbe zaslužan je cijeli tim ljudi.

Maskiranje za Noć vještica nisu propustili ni slavna pjevačica Fergie i njen suprug, kao ni Jennifer Lopez s dečkom Casperom Smartom.
No nije se zabavljalo samo u Americi, naša Severina maskirala se za svoj koncert.

Potrudila si se ali ipak #uzaludvamtrudsviraci #forevertogether

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on


Heidi Klum je na Instagram postavila video kako nastaje njezine maska:

#heidiHalloween @prorenfx @mikefontaine237 @nikkifontaine

A video posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

Pogledajte još neke od maski slavnih:

Jennifer Lopez i Casper Smart

Chris Brown

Profimedia
Fergie i Josh Duhamel


Reese Witherspoon

Profimedia
Gwen Stefani