MILJENIK DJEVOJAKA

Marko Pjaca otkrio ljubavni status, s kim živi i čega se boji

22.07.2016 u 17:43

Bionic
Reading

Novopečeni član nogometnog kluba Juventus Marko Pjaca prije odlaska u Torino otkrio je kako je još uvijek živi s roditeljima te da mu je srce još slobodno. Ipak, priznao je kakva ga djevojka može privući te da se panično boji zmija, no zato nema straha od lavova koje je imao priliku hraniti u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Otkako je postao najskuplji igrač HNL-a, nakon što je potpisao ugovor s talijanskim Juventusom u vrijednosti od 23 milijuna eura, dojučerašnji nogometaš DinamaMarko Pjaca postao je poznat i u svijetu koji nema veze sa sportom. Zbog svog izgleda, odavno je na meti atraktivnih djevojaka, no,kako je priznao u intervjuu za InMagazin, još uvijek je slobodan.

Kakva ga djevojka može privući, rekao je u televizijskom intervjuu. 'Bitno mi je da me razumije i da se nadopunjavamo', kratko je prokomentirao te dodao kako mu je trenutačno važnije dokazati se na nogometnom terenu nego kod žena. Ipak, ako ga neka djevojka i privuče, važno je da ona za ljubimca nema zmiju budući da Marko ima strah od tih životinja.

Kralj životinja ???? nisam se usro... ???? #kraljlavova#cuvajprste#zooloskijezakon

Videozapis objavljuje Marko Pjaca (@markopjacaofficial)

Iako se panično boji zmija, lava bez problema hrani




Na Europskom nogometnom prvenstvu cimer mu je bio Andrej Kramarić


Marko Pjaca (drugi zdesna) snimio je kampanju za Joop s kolegama iz reprezentacije

Iako je potpisao ugovor s basnoslovnom cifrom, o kojoj većina ljudi na svijetu može samo sanjati, Marko je i dalje skroman i pristojno odgojen 21-godišnjak. Najveći dio svoje zarade još uvijek daje svojim roditeljima, s kojima i živi.

'Istina je, s obzirom na to da i živim s njima, mislim da je to normalno. Nisam nikada razmišljao o tome da im ne bi dao.' Zanimljivo je kako je Pjaca odrastao s dvije sestre koje su mu uvijek pomagale oko škole i pisanja zadaća. Sport je, čini se, cijeloj obitelji u krvi. Markov otac bio je prvak u hrvanju, a majka u džudu.

Priznaje kako ga otac još uvijek, kada ga naljuti, zna uhvatiti u kravatu. Ipak, i on je od malih nogu sanjao da će biti nogometaš i to je na kraju i ostvario. Nogometni uzor mu je Ronaldinho. 'Uvijek je igrao nogomet s osmijehom i uživao u njemu', opisao je Pjaca svog uzora, a mnogi će reći da je u tome i naš nogometaš sličan velikom Ronaldinhu.

Slavlje nakon gola ⚽️⚽️⚽️ #mp20 #gnkdinamo #nemapredaje

Fotografiju objavljuje Marko Pjaca (@markopjacaofficial)

Baš poput svog uzora Ronaldinha, Pjaca uživa u nogometu