DAN ZA HIGIJENU

Marina prošetala samo u ručniku

07.03.2009 u 22:00

Bionic
Reading

Marina se vrlo hrabro oprala vani te se samo umotala u ručnik i ušla u kuću. Pokušala se osušiti kraj peći, no na nagovor Marije Štrajh se ipak otišla obući, obrisavši se ručnikom koliko je bilo moguće

Stanarke su danas odlučile poraditi na prosjeku čistoće na farmi, pa su unatoč hladnoći kolektivno navalile na pranje kose i tuširanje na otvorenom. Isto što i Marina učinila je i Tanja, a Pjer je njen defile u ručniku počastio izjavom da će je noćas sanjati.

 

 


Pjer je priznao i da se on još nije oprao te je čak stanarke htio uvjeriti da mu ispod pazuha ne smrdi. Kako mu se Sonja prva našla pri ruci, samouvjereno je dignuo ruku i pod nos joj gurnuo svoje podpazušje, iako ga je molila da to ne čini.U raspravu se, naravno, uključila i dežurna komentatorica Marija Štrajh, koja misli da se u tim uvjetima nije ni potrebno stalno prati, pa ona higijenu održava 'pranjem na suho', no ostaje tajnom što takvo pranje točno podrazumijeva.

Tu se u razgovor uključila Simonica, koja se složila s Marijom i objasnila da je ona bolesnu Gabicu čitava dva tjedna samo brisala mokrim maramicama, 'jer se bolesna djeca ne smiju prati'. Koliko je taj savjet o njezi djeteta koristan, također je pitanje. Iako je gotovo pala noć, Simona je zaključila da joj je kosa previše prljava da čeka jutro kako bi je oprala. Naravno, u svom je djetinjastom stilu publiku koja se sastojala od nekolicine farmera počela gnjaviti pitanjem što da odjene za taj pothvat – jaknu, majicu koju ima na sebi, majicu na bretelice... Marija joj je odbrusila da ide u grudnjaku, dok je Pjer pokazao pravo zanimanje za njen problem te joj detaljno objasnio neka obuče dosta izrezanu majicu s tričetvrt-rukavima.

 tportal