SRETNI BLAGDANI

Marijana Batinić pokazala kćer Enu

31.12.2015 u 10:25

Bionic
Reading

Marijana Batinić u veljači je rodila kćer Enu koja je od toga trenutka postala njezin centar svijeta. Prve blagdane s kćerkicom i suprugom Matejem Pašalićem televizijska je voditeljica dočekala u metropoli, a mala ali složna obitelj prve će dane nove 2016. godine dočekati u Marijaninom rodnom Splitu

Ovogodišnji Božić za Marijanu Batinić bio je uistinu najradosniji dosad. Kako i ne bi kad je njezin dom svojim prisustvom uljepšala malena desetomjesečna kći Ena od koje se voditeljica popularne RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu' ne odvaja ni trenutka.

Otkako je otkrila čari majčinstva, Marijana naprosto blista, a ona i njezin suprug, bivši rukometaš Matej Pašalić, ne skrivaju koliko uživaju u druženju i zajedničkim trenucima sa svojom malom mezimicom.


Supružnici će ove blagdane provesti u Zagrebu, no zato već s prvim danima nove godine kreću put juga jer će u siječnju provesti nekoliko dana u Marijanom rodnom gradu pod Marjanom.

Marketinški stručnjak i voditeljica vjenčali su se u siječnju nakon dvije i pol godine veze. Malena Ena im je prvo dijete, a s obzirom na to koliko je radosti unijela u njihove živote, možda uskoro dobije i mlađeg bracu ili seku. Njezini roditelji, zasigurno, ne bi imali ništa protiv!