HRVACE KOD SINJA

Marijana Batinić krstila kćer na seoskom imanju

04.07.2016 u 18:55

Bionic
Reading

Ovog vikenda na seoskom gospodarstvu u Hrvacima pokraj Sinja voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić krstili su svoju kćer Enu. Slavlju povodom krštenja prisustvovala je obitelj, ali i najbliži prijatelji, među kojima su bile Petra Nižetić, Antonija Blaće i Viktorija Rađa

Odjevena u bijelo odijelo, RTL-ova voditeljica Marijana Batinić ovog vikenda je imala poseban sjaj u očima. Objavivši fotografiju na kojoj se nalazi sa suprugom Matejom Pašalićem i mezimicom, 1,5-godišnjom kćerkicom Enom, dala je naslutiti da se događa nešto veliko i važno.

Uskoro su profili Marijaninih prijatelja na Instagramu bili prepuni fotografija sa Seoskog gospodarstva Panj, u Hrvacima pokraj Sinja, a da je riječ o krštenju male princeze, potvrdio je vlasnik gospodarstva koji je na Facebooku objavio i zahvalu Marijani. 

'Jučer na imanju posjetila nas je Marijana Batinić te je sa svojom obitelji i prijateljima proslavila krštenje malene Ene! Hvala na povjerenju i do sljedeće prilike! ??????', napisao je ispod fotografije na kojoj je pozirao s ponosnom mamom Marijanom Batinić. Lijepa voditeljica je maloj Eni za kumu odabrala svoju rodicu Danijelu Mastelić.


Vlasnik Seoskog gospodarstva Panj na Facebooku je potvrdio da je krštena malena Ena

?? OBITELJ ❤️

Fotografiju objavljuje Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem i kćerkom Enom

??#myprecious

Fotografiju objavljuje Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Malena Ena sve je oduševila bijelom haljinicom

Mi jucer ?? #ekipa #nisamjauteglirasla #marijanabatinic

Fotografiju objavljuje Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Među uzvanicima na krštenju bile su i Viktorija Rađa, Sonja Dvornik, Antonija Blaće i Petra Nižetić

433683,424929,415444,412038