OKULTNE RADNJE

Marija imala čudnu seansu s Petrom

17.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Marija Štrajh očito vjeruje da ima iscjeliteljske moći, pa je Petri pokušala pomoći da se riješi negativne energije

Sinoć je Marija uhvatila Petru kako bi joj pomogla pročišćavanjem čakri i prenijela joj pozitivnu energiju, kojom ona očito pršti. Petra je morala uspravno stajati i ravnomjerno disati, dok je Marija rukama izvodila kružne pokrete iznad glave, te ispred i iza pojedinih dijelova njezinoga tijela.

U jednom se trenutku Petra počela ljuljati kao u transu, a Marija ju je umirivala riječima da je sve u redu te da neće izgubiti ravnotežu ni pasti. Doduše, tu i tamo je Petra proškiljila na jedno oko, dok je Marija bila smrtno ozbiljna u svojim radnjama te se činilo da je ona zainteresiranija za cijelu stvar nego sama 'pacijentica'.

U njihovoj ih je seansi prekinuo Renman.  Isprva je on slučajno prošao, no kada je na djelu vidio Mariju, koju je ranije optužio da je đavolji odvjetnik, uz napomenu da se on uzda samo u Boga te da u đavoljem kolu ne pleše (?), počeo je gestikulirati rukama u smislu pitajući se što se tu točno događa. Je li ovo bio samo bezazlen pokušaj primjene reikija ili je stvar mnogo mračnija, sigurno ćemo saznati narednih dana.