NOVI KLAN?

Marija i Pjer se dobro kuže

  • Autor: M. M.
  • Zadnja izmjena 07.03.2009 18:43
  • Objavljeno 07.03.2009 u 18:00
pjer-i-marija

pjer-i-marija

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Čini se da Pjer ima veliku šansu da od Marije preuzme štafetu najvećeg potpaljivača sukoba, posebice nakon današnjeg napada na mlađahnu Tanju

Pjer sam za sebe kaže da, za razliku od ostatka farmera, ima sposobnost razlučivanja bitnog od nebitnog. No priznaje da je u napadu na Tanju ipak malo pretjerao te se složio s Marijom koja je Tanju opisala kao 'šesnu izvana, ali nježnu dušu iznutra'. Marija je dodala da on, kao stari šarmer, takve curice jede za doručak, u smislu da im s dvije lijepe riječi može obrisati suzice koje je izazvao.

Svoju su analizu primijenili i na opće stanje na farmi, oboje katkad padnu u naviku da na nepoznatim ljudima primjenjuju navike 'iz svoje škvadre', ali tek kasnije shvate da ih ovi ljudi vjerojatno neće odmah shvatiti. Pjer se solidarizirao s Marijom i priznao da bi se i on inatio da su ga svi napadali. Shvaća da se Mariji dogodilo to da su farmeri nakon jedne ili dvije njene pogreške u komunikaciji odjednom sve što je rekla ili učinila počeli doživljavati kao negativno.

Marija je pojasnila povijest svog sukoba s Gotovčevima, točnije s Antom: njoj nikako nije odgovaralo što se on ponašao kao hegemon i uzimao si privilegije koje mu zapravo nitko nije dodijelio, a priznala je da je ipak kalkulirala izabirući ga za protivnika. Pjer se složio da Farma jest igra u kojoj katkad treba odlučivati o potezima: 'Kao u šahu ili igri 'čovječe, ne ljuti se', odlučuješ hoćeš li nekoga pojesti ili pustiti'.

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi