'OKRUGLI' 40.

Marija Husar Rimac rođendan proslavila u Međugorju

26.06.2015 u 16:44

Bionic
Reading

Pjevačica Marija Husar Rimac unazad nekoliko godina svoje rođendane slavi u jednom od najpoznatijih katoličkih svetišta. Tako je bilo i za njezin 40. rođendan

'Zahvaljujući svojim dragim prijateljima i suprugu Vjeki imala sam predivan dan. Tradicionalno svoje rođendane slavim u Međugorju, a tako je bilo i ovog puta. U duhovnom ozračju imali smo veselicu u hotelu Cesarica, gdje inače odsjedamo', otkrila je pjevačica Marija Husar Rimac. Prvi joj je, tri minute do ponoći, najljepše želje uputio suprug Vjeko.

'Poželjela sam si puno zdravlja, mira, blagoslova i ljubavi', rekla je Marija. Dodaje da je za 40. rođendan dobila pregršt originalnih i posebnih darova koji su je jako razveselili.

'Među ostalim sam dobila vikend u Skradinu, krunicu te srebrnu ikonu Gospe', pohvalila se pjevačica. Ne boji se starenja, a za četrdesete kaže da misli da su to najbolje godine.

'U četrdesetima si nekako najzreliji, a još uvijek u naponu snage, sa znanjima i mudrostima koje si prethodno stjecao, tako da mislim da moje vrijeme tek dolazi', ističe Marija. Po povratku iz Međugorja očekuje je humanitarni koncert za Dan sv. Tome (zaštitnika Pule) 3. srpnja u Areni, a nakon toga će sa suprugom na odmor.

'Vjeko i ja uživat ćemo na jadranskoj obali, a na kraju ljetovanja odlazimo u Livno, rodno suprugovo mjesto gdje jako volim odlaziti, a gdje me čekaju vrhunske delicije poput livanjskog sira', kaže kroz smijeh.


Marija često ističe da joj je suprug Vjeko, uz obitelj, najveća podrška