ČESTITKA SLAVICI

'Mama, ti si snažna, neovisna i odana žena!'

05.06.2015 u 14:09

Bionic
Reading

Slavica Ecclestone svoj je 57. rođendan proslavila na večeri u londonskom restoranu uz kćeri i unučice Sophiju i Laviniju, a njezine Petra i Tamara otkrile su u rođendanskoj čestitici što misle o životnim odlukama svoje majke.

Iako je još 25. svibnja napunila 57 godina, Slavica je tek prije dva dana uspjela okupiti obje kćeri i unuke u Londonu da bi zajedno proslavili njezin rođendan. Sretna baka slavila je u kineskom restoranu Kai na Mayfairu, a rođendansku svjećice gasila je s unučicama.

Three generations. Happy birthday mumma and grandma we love you.

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Njezine kćeri Petra i Tamara tom su prilikom na Instagramu objavile zajedničku fotografiju sa svojom majkom i otkrile koliko se dive ženi koja ih je odgojila. 'Sretan ti rođendan mama. Sretni smo što imamo snažnu, neovisnu, odanu i lijepu ženu poput tebe za mamu i baku!', napisale su Slavici kćeri. Tamara je objavila i fotografiju s majkom iz djetinjstva dodavši kako je majci zahvalna na nesebičnoj ljubavi i pažnji koju uvijek ima za svoju djecu i unuke.

Happy birthday mum you are a strong independent loyal beautiful woman so proud and lucky to have you as my mum love you xxx

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on