MYKONOS, MALLORCA...

Maja, Korana i Lana: Svaka ima svoju destinaciju

23.08.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Za neke poznate Hrvatice ovog ljeta nema predaha kad su putovanja u pitanju. Ona kojoj nema premca u skitanjima svijetom je Maja Šuput, a njezino posljednje putovanje ovih dana bilo je ono na grčki otok Mykonos, na kojem je i buduća supruga bogatog hotelijera Davora Lukšića, Talijanka Cristel Carrisi, prije tjedan dana imala djevojačku zabavu. Korana Gvozdić i Ivan Šarić uputili su se na Mallorcu, a Lana Jurčević nadahnuće je nakon Barcelone pronašla u Veneciji

Nakon Dubaija i Ibize za nemiran duh Maje Šuput na red je došla i Grčka, točnije jedan od najpopularnijih grčkih otoka, Mykonos, kojeg obožavaju mnoge svjetske zvijezde, poput Cristiana Ronalda, Ume Thurman, Sofije Vergare i Russella Crowea. A voli ga i naša Maja jer, kao i mnogi prije nje, na otoku se rajski provodi i odmara.

'Odmor na meni najdražem mjestu', poručila je zaigrana Maja koja je ovo ljeto odradila gaža i za mali put oko svijeta. U Grčkoj je ovog ljeta bila i Korana Gvozdić, a vrhunac odmora bile su joj zaruke s Ivanom Šarićem. No to nije bio kraj njihovog ovogodišnjeg ljetnog hedonizma. Naime, par se nakon otoka Zakintosa protekli vikend uputio na Mallorcu te uživaju u španjolskim delicijama i kraljevskom vjenčanju.

Lana Jurčević, poput svojih kolegica, ovog ljeta najmanje je mirovala. Nakon skandala zbog reklamne kampanje koju je snimila za Hrvatski zavod za zapošljavanje Lana se utješila putovanjem također na Mallorcu, pa u Barcelonu, a skori kraj ljeta zapečatila je i odlaskom u Veneciju.

Hello Mykonos ❤️❤️❤️

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Perfect way to wake up ☀️???? morning ????

A video posted by majasuput (@majasuput) on

Cekam mladenku u zasjedi!! ??????#NisamJuDocekala #catedraldemallorca #rollsroyce #classy #nofilter #weddingday #notmine

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Najbolji suvenir je onaj suvenir koji mozes pojest ???????? #souvenir #food #palmademallorca #mallorca #spain

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Ovo je za mene raj - #pepperoncini u srcu!! ???????????? #heaven #paradise #happiness #love #palmademallorca #spain

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Venice I miss you. Fascinated by every detail...

A photo posted by Lana Jurcevic Official??️ (@lana_jurcevic) on

Art is the only way to run away without leaving home. #Barcelona #Spain #Museum

A photo posted by Lana Jurcevic Official??️ (@lana_jurcevic) on