VJEROVALI ILI NE

Madonna i Sean Penn nakon 25 godina opet zajedno!

22.10.2015 u 09:24

Bionic
Reading

Zbližavanje nekad najvećih holivudskih buntovnika i bivših supružnika Madonne i Seana Penna odjeknulo je poput bombe u američkim medijima. Glumac nije propustio nekoliko njezinih koncerata posljednjih tjedana na Istočnoj obali SAD-a te ju je upoznao i sa svojom kćerkom Dyan, a ona je izjavila 'kako se njezin otac oduvijek divio Madonninom radu'

Bio je to jedan od najturbulentnijih holivudskih brakova te je četiri godine punio novinske stupce, a Pennov temperament i tešku ruku Madonna je itekako osjetila na svojoj koži, no nije mu ostala dužna. U posljednjoj godini braka bili su najveći neprijatelji, rastali su se 1989, no s godinama je bijes polako jenjavao i prerastao u prijateljstvo.

Kako stvari stoje, izgleda da su životne okolnosti ponovo zbližile Madonnu (57) i Penna (55) te je glumac nedavno bio na dva njezina koncerta u New Yorku, a i svoju najstariju kćer Dylan upoznao je s bivšom suprugom.

'Bilo je ludo i pomalo nestvarno upoznati bivšu tatinu ljubav. Oduvijek joj se divio', rekla je Dylan. Nakon prekida zaruka s Charlize Theron, glumicom koja je naprasno okončala vezu s Pennom, možda je našao utjehu upravo u druženju s Madonnom. Jer kako je pjevačica jednom i sama rekla, bili su 'dvije srodne duše s divljim karakterom koje zbog nezrelosti i slave nisu dugo izdržale zajedno'. Danas, 25 godina poslije, stvari su sigurno puno drugačije.

Da nešto ima između njih dvoje i nakon toliko godina, dala je naslutiti i sama Madonna u kolovozu, kad je na svom Instagramu napisala rođendansku poruku bivšem suprugu i objavila njihovu zajedničku fotografiju.