2CELLOS

Luka Šulić i Stjepan Hauser gostovali kod Eltona Johna

27.06.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Planetarno popularni 2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser, u četvrtak su nastupili na najglamuroznijem eventu godine - privatnoj zabavi Eltona Johna

Party se održao u Eltonovoj kući u Londonu poznatoj po nazivu White Tie & Tiara Ball, a tu su se večer prikupljala sredstva za Elton John Aids Foundation. Na toj su svečanosti prisustvovali gotovo svi najutjecajniji i najbogatiji ljudi na svijetu, kao i poneki članovi kraljevske obitelji i mnogobrojni celebrity. Od silnih celebrityja koji su bili u publici, naši dečki su prepoznali neke od njih poput Victorije Beckham, Simona Cowella, Cheryl Cole, Elizabeth Hurley ili Anne Hathaway.

Osim što su svirali s Eltonom, nastupili su i s Georgeom Michaelom izvevši 'Don't Let The Sun Go Down On Me'.

2CELLOS trenutačno se nalaze na velikoj europskoj turneji s Eltonom Johnom te su upravo obišli sve velike gradove u Njemačkoj. Između koncerata u Njemačkoj uspjeli su naći i vremena za gostovanje na dvama najgledanijim TV showovima u Njemačkoj: TV total Stefan Rabb i Frühstücksfernsehen na Sat 1.

Njihov album također obara sve rekorde te je u samo jedan dan nakon izlaska dostigao drugo mjesto na njemačkoj top listi za klasiku na Amazonu i čak prvo mjesto na top listi na itunesima!