'THE VOICE'

Lošinjanka Ema i 19-godišnja Melanie iznenadile mentore

15.02.2015 u 10:03

Bionic
Reading

Peta emisija HRT-ova glazbenog showa 'The Voice' iznjedrila je niz vokalnih talenata koji su osigurali svoja mjesta u mentorskim timovima. U večerašnjoj emisiji najviše su se istaknuli 24-godišnji Brođanin Egon Marić, Zagrepčanin Mahir Kapetanović, 19-godišnja Melanie Malika Acorlor i Lošinjanka Ema Gargo koja je ponijela titulu kandidata koji je uspio 'okrenuti' svih četvero mentora

Potraga za 'najljepšim glasom Hrvatske' nastavila se i ove subote, a prolazak u drugi krug natjecanja u večerašnjoj emisiji mogli su osigurati samo najbolji od najboljih.

Kandidat Egon Marić probio je led zanimljivom izvedbom pjesme 'Sexy And I Know It' koja mu je, osim usporedbe s Johnnyjem Deppom,  osigurala okretanje Tonyja Cetinskog, Jacquesa i Ivana Dečaka. Egon se, bez prevelikog kalkuliranja, naposljetku odlučio za mentorstvo Jacquesa Houdeka.

Ema Gagro u večerašnjoj emisiji ponijela je titulu kandidatkinje koja je nakon izvedbe pjesme 'Knock On Wood' uživala u pažnji svih četvero mentora, koji su ovoj 28-godišnjoj Lošinjanki željeli ustupiti mjesto u svom timu. Brzopotezno okretanje Jacquesa Houdeka odigralo je ključnu ulogu u izboru mentora.

Temperamentna izvedba pjesme 'Whole Lotta Love', 23-godišnjeg Zagrepčanina Mahira Kapetanovića, oduševila je Tonyja, Indiru i Dečaka, a Mahir se odlučio za mentorstvo Dečaka, čime je ovaj kompletirao svoj tim.


Jedna od najmlađih večerašnjih kandidatkinja, 19-godišnja Melanie Malika Acorlor izvedbom pjesme 'Sign My Pain' oduševila je Jacquesa i Tonyja toliko da su svoja posljednja mjesta u timovima željeli ustupiti upravo ovom mladom vokalnom talentu. Melanie je naposlijetku odabrala Jacquesa i tako postala posljednji učenik u timu.

Nakon odslušanih 97 kandidata, Indira, Jacques, Tony i Dečak popunili su svoje timove kandidatima koji iduće subote nastavljaju borbu za 'Najljepši glas Hrvatske' u dvobojima, nakon kojih samo 6 kandidata nastavlja s daljnjim natjecanjem. Kako je izgledala peta emisija 'The Voicea', možete pogledati na službenim stranicama showa