SRETAN 45. ROĐENDAN

Lokasova 'šifra' za slavlje: Jelenini kolači i kuća puna djece

09.11.2016 u 18:12

Bionic
Reading

Joško Lokas, voditelj i producent, zvijezda popularnog kviza 'Šifra' na HTV-u, jučer je u svom zagrebačkom domu proslavio 45. rođendan. Lokas je danas stariji godinu dana, ali i lakši 16 kilograma, na čemu može zahvaliti ljubavi prema triatlonu. A zašto su mu dani oko rođendana uvijek komplicirani, čime ga je ove godine iznenadila djevojka Jelena te što ga čini sretnim, otkrio je za tportal

Četvrtkom u udarnom večernjem terminu na HTV-u Lokas se pojavljuje kao voditelj 'Šifre', domaćeg kviza originalnog formata i zanimljivog koncepta. Domaćoj publici poznat je kao voditelj nekoliko popularnih TV kvizova, uključujući 'Upitnik' i 'Izazov', tim se formatom proslavio i postao prepoznatljiv širem gledateljstvu prije dvadesetak godina, a u kratkom roku opet si je priskrbio status zvijezde. Jučer je u svom zagrebačkom domu proslavio 45. rođendan, a kako je to izgledalo, ispričao je za tportal.

'Hm, rođendan. Ma tko to još slavi? A onda sam se uhvatio da pripremam večeru i okupljam prijatelje. Ove godine se nekako poklopilo da se rastegao na nekoliko dana i napokon je jutros tome došao kraj. Kad kažete da se rođendan rastegne na nekoliko dana, to zvuči kao da ste se ludo zabavljali. Međutim, istina je malo drugačija. Naime, već duži niz godina izlazi podatak da mi je rođendan pet dana ranije, 3. studenog. E sad, kako ljudima koji vam u najboljoj namjeri požele sreću tog dana objasniti da taj dan nije - taj dan. Situacija se bespotrebno zakomplicira. Počastite ih sve, i one koji su uranili s lijepim željama i one koji su se javili 8. studenog, kad slavim rođendan. Na kraju krajeva, kao da je to bitno, dan gore, dolje...

Godina je uvijek više i dobro je da je tako. Tu smo, zajedno smo i u dobrim željama. Više od toga nam ne treba. Jelena je pekla kolače, klinci su bili posvuda i to je bio najbitniji trenutak. Prijatelji s kojima sam sve ove godine bio u neraskidivim odnosima bili su tu pozivom, porukom i na kraju okupljeni oko stola. Treba li više od toga? Mislim da ne. Sada samo treba otrčati nekoliko krugova više', ispričao nam je dobro raspoloženi slavljenik koji broji nešto više od godinu dana ljubavi s dvadeset godina mlađom manekenkom Jelenom Katarinom Kapom, bivšom Miss turizma. Lokas je danas stariji godinu dana, ali i lakši 16 kilograma. Na tome može zahvaliti ljubavi prema triatlonu, otkrio nam je.

'Jedina stvar koja me poljuljala jutros, a odnosi se na izbore u SAD-u, bila je pobjeda Trumpa. Pogledao sam u boce na stolu i pomislio da mi je neko sipao nesto u pice...', ispričao nam je Lokas dan nakon rođendanske proslave.


Lokas je danas zvijezda HTV-ovog kviza 'Šifra'