GODIŠNJI U HRVATSKOJ

Ljupka Gojić Mikić poručila mužu: Odmori!

14.07.2016 u 16:46

Bionic
Reading

Nakon šest mjeseci provedenih u Japanu, došlo je vrijeme da na godišnji odmor put Hrvatske krene manekenka Ljupka Gojić Mikić koja je na daleki put krenula s kćerima Janom Siennom i Milom Amelie. Djevojke će ljeto provesti u Hrvatskoj, što u Zagrebu, što na u Novalji na otoku Pagu, gdje imaju apartman, a s ocem i suprugom, nogometašem Mihaelom Mikićem komunicirat će svakodnevno putem Skypea

Jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki, Ljupka Gojić Mikić svoje je prijatelje putem Instagrama obavijestila o skorašnjem dolasku u Hrvatsku. Nakon dugih šest mjeseci, koliko je s kćerkama JanomSiennom i MilomAmelie boravila u Japanu budući da u tamošnjem nogometnom klubu igra njezin suprug MihaelMikić, napokon je spakirala kofere i uputila se - kući.

Mila se spakirala ??✈️☀️??????

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Ovako se pakira Ljupkina mlađa kćerka Mila Amelie

Fotografijom s aerodroma, na kojem suprugu poručuje neka se malo odmori, dala je do znanja da Mihael trenutačno ne može krenuti s njima zbog obaveza u klubu SanfrecceHiroshima, gdje igra od 2009., pa se stoga, već po tko zna koji put u ovih nekoliko godina, Ljupka uputila sama s kćerkama na višesatni let prema Zagrebu. Preslatke Jana Sienna i Mila Amelie nisu krile sreću što će ponovno vidjeti svoje najbliže, ali i prijatelje i prijateljice s kojima se druže kada god su u Zagrebu. Djevojke će dio odmora zasigurno provesti i u Novalji na otoku Pagu, gdje Mikići imaju apartman.

@mikamm14 Odmori ???? #ITakoMiUKrug ??

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

I dok su djevojčice uzbuđene zbog puta, Mihael Mikić baš i nije sretan što će neko vrijeme biti bez svojih cura

431273,421896,412143,402833