MJUZIKL JE KRIV ZA SVE

Ljubavna storija Severine i Karana na splitskim Prokurativama

11.11.2015 u 12:06

  • +6

Severina i Goran Karan

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj/Pixsell

Bionic
Reading

Splitski pjevači glavne su zvijezde mjuzikla 'Naša bila storija' za koji su danas u Splitu snimili i spot za najavni singl 'Šta je svit'. Goran Karan naći će se u ulozi nogometaša Hajduka, a Severina je njegova djevojka

Kako izgleda jedna ljubavna priča starog Splita, sljedeće godine pokazat će na kazališnim daskama Severina i Goran Karan. Pripreme za mjuzikl 'Naša bila storija' su se zahuktale, a splitski pjevači danas su na Prokurativama snimili i spot za najavni singl.

Severina će u mjuziklu glumiti Anu koja se zaljubi u nogometaša Hajduka, a glumi ga Goran Karan. Nakon sedam godina nastajanja ova priča o zabranjenoj ljubavi u Splitu sedamdesetih godina bit će prava glazbena poslastica prije svega Splićanima, ali i protagonistima poput Danijele Martinović, Giuliana, Stefana Kokoškova, koji je zamijenio pokojnog Vinka Cocu, Tedija Spalata, Arijane Čuline i Snježane Sinovčić Šiškov. Dugo očekivana premijera mjuzikla kojeg su  2008. godine napisali Neno Ninčević i Goran Karan održat će se 2016. godine.


Neno Ninčević stoji iza mjuzikla 'Naša bila storija' u kojem će zapjevati Severina, Goran Karan i Giuliano