VESLANJE ILI SUNČANJE

Ljeto još traje: Poznati uživaju na daskama za surfanje

26.08.2016 u 17:37

Bionic
Reading

Netko voli aktivan odmor, netko samo sjediti i uživati, a daskanje pruža obje mogućnosti. I dok su se mnogi poznati ove godine odlučili za plutanja na trendi luftićima u obliku životinja, drugima je privlačnija upravo daska za surfanje

Paddleboarding ili veslanje na dasci sve je popularniji sport. Kombinira elemente klasičnog veslanja i daskanja na vodi kako bi stvorio ludu kombinaciju kojoj nisu mogla odoljeti brojna strana, ali ni domaća poznata lica.

Osim trčanja u kojem se usavršila, Ecija Ojdanić očito ima dara i za daskanje.
'Gdje će biti sljedeća Olimpijada?', glumica se našalila pored fotografije na kojoj se vidi koliko je zadovoljna dok vesla sama ili vozeći djecu na dasci za surfanje. Fotografija koju je objavila na svom Instagram-profilu nastala je u Sumartinu na otoku Braču.

Gdje će biti sljedeća Olimpijada???????#lastdaysofsummer #lifeisbetteratthebeach #familytime #familyfun

A photo posted by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on


Ecijin kolega, glumac Slavko Sobin objavio je preslatke fotografije s otoka Šolte gdje se trenutno odmara. On na dasci najviše uživa sa svojom preslatkom kujicom Bubom.

Buba SUPerdog. #sup #standuppaddle #dog #gopro #standupjournal #goprofanatic_ #swimwear

A photo posted by Slavko Sobin (@slavkosobin) on


Čini se kako je Vanji Halilović klasično surfanje ili veslanje na valovima prenaporno. No, to ne znači da ljepotica ne zna uživati. Ona je svoje lijepo oblikovano tijelo na dasci izložila u ležećem položaju.


Anamarija Asanović već godinama obožava dasku za jedrenje te se priklonila trendu vježbanja koji spaja jogu i surfanje. Splitska modna dizajnerica već je ranije na Instagramu oduševila prijatelje svojom gipkošću i osjećajem za ravnotežu. Najnovije fotografije pokazuju da na dasci za jedrenje i dalje bez problema može izvesti i najzahtjevnije joga-položaje.

Utopila dasku ??????

A photo posted by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on


I čelistica Ana Rucnerse, sudeći prema fotografiji, dobro snalazi s tom popularnom morskom aktivnošću, a svoju strast prema daskanju prenijela je i na sina Dariana.

???? #rucnerkalember #croatia

A photo posted by Ana Rucner (@anarucner) on


I dok jedni vole samo veslati ili, pak, samo ležati, komičar, glumac i redatelj Branko Đurić Đuro na dasci voli i zapjevati.