OPERNA PJEVAČICA

Ležerna Sandra Bagarić psovala u 'Dobro jutro, Hrvatska'

29.04.2016 u 15:05

Bionic
Reading

Gostujući u HTV-ovoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', uvijek brza na riječima operna pjevačica i glumica Sandra Bagarić u svom govorničkom zanosu nije previše pažljivo birala riječi govoreći o svojoj novoj ulozi u 'Gospođici iz Maxima' kazališta Komedija. Ležernoj i lepršavoj Sandri omaklo se i jedno 'odj***', na što je odmah reagirala voditeljica Karmela Vukov Colić

Gostujući u jutarnjoj emisiji HTV-a 'Dobro jutro, Hrvatska', Sandra Bagarić je kratko i jasno poručila - stvari nazivam svojim imenom. A pritom ih je jedna od dama glazbene scene najbržih na jeziku uistinu tako nazvala i to u televizijskom eteru. Naime, opisujući uz kolegu Željka Duvnjaka junakinju koju glumi u novoj Komedijinoj predstavi 'Gospođica iz Maxima' u režiji Ivice Kunčevića, opernoj pjevačici Sandri Bagarić omakao se rječnik koji baš i nije primjeren za besprijekoran imidž HTV-ove emisije.

'Glumim gospođicu iz Maxima, Cicu, koja stvari naziva svojim imenom. Kad mi se netko sviđa, ja to pokažem, kad mi se ne sviđa, kažem - otkači, skini mi se, pa čak ima i jedan kratki odj***.' Karmela Vukov Colić na to nije ostala bez uzdaha iznenađenja.

Kad je Sandra krenula opisivati svog partnera u predstavi, objasnivši da je jako nalik njezinoj heroini, voditeljica je brzo reagirala upozorivši Sandru: 'Nemoj, molim te, ono opet ponoviti.' No ležerna pjevačica nije se dala zaustaviti pa je gledateljstvo i voditelje na kraju počastila s još malo sočnog rječnika, dočaravajući novu ulogu riječju 'kurv*****'.