ŠPANCIRFEST

Letu štuke i Pips, Chips & Videoclips u Varaždinu

24.08.2010 u 12:55

Bionic
Reading

Večeras u 21 sat na Festivalu dobrih emocija nastupit će jedan od najznačajnijih bendova s ovih prostora u posljednjih dvadesetak godina

Glavna vijest utorka je da se u pogon vraća glavna pozornica u Starom gradu, i to u velikom stilu.

No prije toga špancirerima predstoji cijeli dan, a on će biti ispunjen brojnim malim i velikim atrakcijama. Boje teatra branit će nova dječja predstava Hlapec festa, 'Djevojčica i profesor' Merkuri teatra te nova komedija 'Mišn Imposibl' RI Teatra iz Rijeke, uličnim zabavljačima PAN ulica festa pridružuju se spektakularni bubnjari iz Lokomotiva, a makedonski Starowski će se, nakon odlične svirke na bini Stančićevog trga u ponedjeljak, okušati i u ulozi uličnih svirača na Trgu slobode.

Večer na Stančiću zapalit će austrijsko-američka Celtica s moćnim zvukom koji kombinira škotske gajde i rokerske rifove, no prava poslastica dana, a za mnoge i tjedna, bit će koncerti u Starom gradu.

U 21 sat nastupit će jedan od najznačajnijih bendova s ovih prostora u posljednjih dvadesetak godina, Pips, Chips & Videoclips, koji će od zanimljivog i dobrog utorka napraviti - fenomenalan dan. Nakon Pipsa na pozornicu će se popeti Letu štuke, sarajevske zvijezde s dva hit albuma, i zaključiti izvrsni koncertni, peti po redu dan Špancirfesta.