MRLE, PRLJA I PAPA RATZINGER

Let 3 želi susret sa Svetim Ocem

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 04.01.2009 17:30
  • Objavljeno 04.01.2009 u 17:30
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

'Novogodišnji proglas o vjerskim i erotičnim pitanjima' naziv je novogodišnjeg proglasa Leta 3 koji vam prenosimo u cijelosti

Dragi ljudi, pripadnici svih vjera i seksualnih preferencija, drage žene i Životinje!

Možda mislite da nama puca kurac zato što se u zadnje vrijeme naše djelo u najširoj javnosti jednodimenzionalno povezuje sa guzicama, pederastijom, oružanim isprdcima i slično. Ali nije tako, i mi smo od krvi i mesa. Očevidno nam nije svejedno jer nam u ove praznične dane puca, bre, IQ od razmišljanja.

Čak i Let 3 može biti pogrešno shvaćen! Kakva zbrka oko emisije 'Neđeljom u 2'!

 

U pripremnim dogovorima gospodinu Satankoviću sa HTV-a pojasnili smo što u biti želimo obznaniti svijetu u njegovoj emisiji. Međutim on je (vjerojatno i ona baba Hloverka) onemogućio izražavanje upravo te naše spiritualne želje najprije prekidajući nas usred inspiracije, a zatim cenzuriranjem dodatne naše izjave, napravljene za naknadni godišnji pregled vrhunaca emisije 'Neđeljom u 2'.

Evo, zato ovim putem iznosimo tu istinu što čuči u Letu 3. Nije tajna da u Letu 3 imamo razumijevanja za pederastiju. Ali nije dovoljno poznata i naša slijepa otvorenost za vjeru. Postoji jedan duh, jedno tijelo, istovremeno sveto i profano, gdje se te dvije dominanantne silnice naših duša susreću – a to je papa Ratzigner. Pred cijelim svijetom se otkrivamo i obznanjujemo: naša najveća želja nije novac niti slava, nit je Severina ili sarma nego je nježan, intimni susret Leta 3 sa Svetim Ocem. Tu svjetlost, taj spiritus-movens želimo sebi i papi u u novoj 2009. godini! To bi promijenilo štošta, papu Ratzingera i nas sigurno, a možda i kapitalizam, muslimane, cijeli svijet i Čačak.

Svim narodima svijeta, dobrim i lošim, želimo sretnu 2009!

P. S.
Kako to neće poremetiti naše postojeće odnose ni s bogom ni sa sotonom, moramo dodati još nešto: I Satankovića bi poprčili u guzicu. Ne samo zato što nas je cenzurirao glede Pape, nego i zato što je toliko navalio.
Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi