NAKON GODINU DANA

Leonarda Boban napokon se pojavila u javnosti

10.06.2015 u 11:47

Bionic
Reading

Bivša manekenka, dizajnerica te sada ugostiteljica Leonarda Boban kao da se odlučila posljednjih godina svjesno izolirati od javnosti s obzirom na to da je se više ne može vidjeti na javnim događanjima. Ipak, supruga Zvonimira Bobana sinoć je stigla na modnu reviju i kao uvijek - odisala ženstvenošću i pozitivnom energijom

Iako se više ne bavi modnim dizajnom, a i rijetko je se može vidjeti u javnosti, Leonarda Boban sinoć je iz prvih redova pratila revije na zagrebačkom Kaufland Fashion Weeku.

Supruga Zvonimira Bobana u potpunosti se posvetila obitelji, a ovo joj je prvi javni izlazak nakon godinu dana. Naime na samu dvadesetu godišnjicu braka dizajnerici se dogodila pomalo bizarna nesreća kad joj je suprug sasvim slučajno prešao Jeepom preko noge.

Oporavak je bio bolan i dugotrajan, no Leonarda je i ovaj put dokazala da je jača od prepreka.


Ivana Šundov i Leonarda Boban na sinoćnjoj reviji

S bivšim nogometašem Zvonom Bobanom vjenčala se u prosincu davne 1993. pred matičarom u Milanu, a veliko crkveno vjenčanje priredili su nakon pola godine u Zagrebu.

Velika im je želja bila imati veliku obitelj, no bivša je manekenka imala nekoliko spontanih pobačaja te su se ona i Zvone odlučili na posvojenje. U njihov je dom tako 1997. stigla djevojčica Marija, 2003. Gabrijel, a četiri godine poslije i blizanci Rafael i Marta.

Istinsku sreće Zvone i Leonarda doživjeli su kad im se u studenom 2009. rodila biološka kći Ruža. Iako joj je već otkucavao biološki sat, Lea je hrabro podnijela trudnoću i na svijet donijela curicu koja je suprugu, njoj i posvojenoj djeci promijenila živote iz temelja.


Leonarda i Zvone s djecom