LJUBAV NAKON RASTAVE

Leon Lučev i Ivana Jelavić: Bivši supružnici opet zajedno

14.11.2016 u 14:06

Bionic
Reading

Ne događa se tako često da bivši supružnici nakon rastave opet pronađu iskru ljubavi u svom odnosu, no upravo to se dogodilo šibenskom glumcu Leonu Lučevu i dubrovačkoj kiparici Ivani Jelavić koji su se rastali prije pet godina. Nagađanja da su ponovo zajedno počela su u travnju ove godine, a da u njima ima istine, Leon i Ivana potvrdili su proteklog vikenda pojavivši se zajedno na otvaranju Zagreb Film Festivala u kinu Europa

Prijateljstvo bivših supružnika nakon rastave postalo je česta pojava, no kad je u pitanju Leon Lučev, priča je puno intrigantnija. Naime, proteklog vikenda Lučev se na otvaranju Zagreb Film festivala pojavio u društvu bivše supruge umjetnice Ivane Jelavić s kojom ima troje djece. Rastali su se 2011. nakon deset godina braka i ostali u dobrim odnosima.

Prije pola godine zajedno su snimljeni u centru grada i tada su počela nagađanja kako su svojoj ljubavi opet dali šansu. Škrt na riječima, šibenski glumac svoj intimni život nikad ne komentira u javnosti, pa nije ni tada.

Njihov zajednički izlazak proteklog vikenda potvrdio je ono o čemu se zasad ne izjašnjavaju. Arsen Dedić davno je stihovima poručio 'Kad samoća raste kao plima, ne vraćaj se starim ljubavima', no za Leona su uvijek vrijedila neka druga životna pravila.

Osim jedne nove faze u privatnom životu, 45-godišnji glumac nedavno je napravio novi korak i na poslovnom planu. Naime, od početka studenog novi je član ansambla Hrvatske drame HNK-a Ivana pl. Zajca u Rijeci. To je prvi put da je slobodnjak Lučev postao član jednog kazališnog ansambla.

'Ne znam što znači biti dijelom ansambla jer to iskustvo nemam, osim onog u ITD-u kada sam više bio dio trupe nego ansambla. Međutim, biti umjetnik za mene znači njegovati slobodnu riječ, uživati u igri, davati najbolje od sebe što imam u tom trenutku. To je ono što mogu ponuditi HNK-u Ivana pl. Zajc', rekao je nedavno za Novi list.

Sljedeći mjesec očekuje ga i beogradska premijera filma 'Igla ispod praga' Ivana Marinovića, snimljenog u crnogorsko-srpskoj koprodukciji. U filmu koji je ujedno i crnogorski kandidat za Oscar 2016. uz Lučeva igraju i Bodan Diklić te Jelisaveta Seka Savić.