PRIJE ŠKOLSKOG ZVONA

Lejla i Tarik Filipović u Veneciji, Meštar na Havajima

29.08.2016 u 09:34

Bionic
Reading

Posljednji vikend prije nego će se oglasiti školsko zvono Lejla i Tarik Filipović odlučili su provesti u Veneciji. Otkrila je to upravo lijepa Lejla fotografijom na Instagramu, na kojoj pozira uz supruga i uživa u čarima romantične Venecije. Za razliku od njih, urednik i voditelj HTV-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Davor Meštrović otputovao je u jednu od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu, na Havaje gdje uživa u pogledu i dimu najfinijih cigara

Iako su osam godina u braku, Lejla i Tarik Filipović i dalje su poput zaljubljenih tinejdžera te svakodnevno jedno drugom iskazuju emocije, a slobodne trenutke koriste kako bi zajedno otputovali nekamo i posvetili se samo sebi.Ljetne mjesece proveli su sa sinovima, 8-godišnjim Armanom i 13-godišnjim Dinom, u Istri gdje već neko vrijeme imaju vikendicu, fotografi su ih snimili na Velikom Brijunu, a dio dana bio je rezerviran i za odlazak u Dubrovnik, Lejlin rodni grad. Kraj ljeta je rezerviran za putovanje u Italiju gdje se odmaraju šetajući jednim od najromantičnijih gradova Europe, Venecijom. Da zaista uživaju, govori i fotografija koju je Lejla postavila na Instagramu.

#isplovili #venezia #italy????

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on


Lejla i Tarik su nakon Venecije otišli na na jug Italije, točnije u Bari.

#bari #bellaitalia????

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

I dok Lejla i Tarik uživaju u Europi, urednik i voditelj HTV-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Davor Meštrović uputio se u toplije krajeve. Nakon Starigrada Paklenice gdjetradicionalno ljetuje s obitelji, uputio se na Havaje odakle se ovihdana pohvalio fotografijama. Meštar je poznat po svojim čestim ibrojnim putovanjima, a sada će uživati na pješčanim plažama i kupanju utirkiznim lagunama. Fotografiju s balkona hotela gdje puši cigaruobjavio je na Facebooku.
'Sviđaju mi se jer su profinjene, lijepo izgledaju i imaju poseban okus, prigodne su nakon dobrog obroka, pašu uz fina pića, čokoladu i začinjenu hranu… U prosjeku popušim jednu tjedno, najčešće nedjeljom nakon dobrog ručka', izjavio je ranije za Gloriju.