NA MOLBU FANOVA

Legendarna Abba opet će nastupiti nakon 30 godina

27.10.2016 u 19:00

Bionic
Reading

Švedska pop skupina ABBA ponovno se okuplja te će više od 30 godina od zadnjeg javnog nastupa ostvariti novo digitalno iskustvo u 2018. godini

Članovi skupine Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad radit će sa Simonom Fullerom, kreatorom Američkog idola.

'Istražujemo novi tehnološki svijet, s virtualnom stvarnošću i umjetnom inteligencijom što će nam omogućiti da stvorimo nove oblike zabave i zadovoljstva koje prije nismo mogli ni zamisliti', rekao je Fuller.

U 30 godina karijere Fuller je bio menedžer pjevačica Annie Lennox, The Spice Girls i Amy Winehouse, engleskog nogometaša Davida Beckhama, tenisača Andyja Murraya, trkača Lewisa Hamiltona te triju pobjednika Američkog idola, Kelly Clarkson, Carrie Underwood i Davida Cooka.

Skupina ABBA čiji su hitovi iz 70-ih i ranih 80-ih kao što su 'Waterloo', 'Dancing Queen' i 'Take A Chance On Me' planetarno popularni, razišla se 1982. godine

'Naši fanovi diljem svijeta stalno nas pozivaju da se okupimo i nadamo se da će stvaranje nove ABBA-e za njih biti jednako uzbudljivo kao za mene!' rekla je Lyngstad.

Pojedinosti o njihovu ponovnom okupljanju bit će objavljene sljedeće godine.